gervi_logo_zwart_zoomed

Sauna Brussel

Genieten in huis, zonder dat je iets moet; Dit kan je beleven door middel van een eigen sauna in Brussel, in je eigen huis

Morgen jouw eigen sauna in Brussel

De bedoeling van een kuuroord bezoeken is dat je tot rust komt en kunt ontspannen, maar het kost je vaak een hoop extra tijd: Je moet heen en weer reizen, je auto parkeren, je melden bij de balie en betalen, omkleden in een pashokje, uitzoeken waar je moet zijn en soms ook nog op je beurt wachten wanneer het er druk is. Ook ervaar je nooit de privacy die je in je eigen huis ervaart. Wanneer je een eigen sauna in huis hebt is dit voortaan allemaal verleden tijd.

Hoe kies je een sauna?

Laat wellness in Brussel dichterbij komen en kies voor een model dat op al jouw wensen inspeelt. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om goed na te denken over wat je wel wil en wat je absoluut niet wil. Heb je liever een sauna die energiezuinig is, of betaal je liever wat minder voor de aanschaf van uw eigen spa in Brussel? Duurder betekent niet altijd beter. Toch is het zo dat beter isolerende materialen en componenten van hoge kwaliteit er zeker voor zorgen dat je sauna op langere termijn minder geld gaat kosten en langer mee gaat.

Het kiezen voor een zuiniger en vaak iets duurder model verdient zichzelf op een gegeven moment dus vanzelf terug.

De voordelen van een sauna

Een spa is goed voor meerdere doeleinden. Zo helpt een sauna of infraroodcabine je optimaal te ontspannen na een drukke dag, waardoor je de volgende dag weer klaar bent om te presteren op werk. De sauna heeft echter niet alleen een geneeskrachtige functie op je geest, maar ook op lichaam. De warmte in de cabine zorgt voor een opkikker voor je koude spieren en gewrichten in de koude wintermaanden en voor vermindering van spierpijn na een pittige training. Met een sauna verbeter je dus je gehele gezondheid, op een heerlijk ontspannende manier.

Een sauna van Gervi

Ben je geïnteresseerd in een spa in of jacuzzi aan huis? Gervi biedt verschillende spa-producten zoals sauna’s en stoomcabines, in allerlei vormen of maten. Daarnaast kan je ook voor fitnessattributen of een jacuzzi in Brussel bij Gervi terecht. Gervi biedt niet alleen standaard modellen; je hebt ook de optie om je eigen cabine op maat te laten maken en te ontwerpen.

Download vandaag nog de brochure van Gervi en bekijk de mogelijkheden.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen