gervi_logo_zwart_zoomed

Sauna Vlaams-Brabant

Het is belangrijk om tussen de drukte door even wat tijd voor jezelf te maken.

Jouw sauna in Vlaams Brabant

Huishouden, sporten, kinderen, werken; we hebben het allemaal druk tegenwoordig. Daarom is het belangrijk om tussen de drukte door even wat tijd voor jezelf te maken. Met een jacuzzi of sauna in Vlaams Brabant, zorg je voor rust en ontspanning, dat romantische momentje tussen jou en jouw partner, of gezelligheid met een hele groep. Laat een sauna, een stoomcabine of een ander spa-product in of bij je woning installeren om te genieten van wellness in Vlaams Brabant en stap voortaan gewoonweg je eigen tuin of badkamer in om te genieten van deze luxe.

Een scala aan spa-mogelijkheden

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle wellness-producten, hou je van afwisseling, of zijn jij en je partner het niet eens over de keuze tussen bijvoorbeeld een infraroodcabine en een traditionele sauna? Tegenwoordig is het mogelijk om voor een cabine te kiezen die functies combineert. Met een infraroodsauna kan je de ene dag genieten van een lange sauna-sessie en de andere dag van infraroodstralen. Ook is het mogelijk om een sauna en stoombad in één in je huis te laten plaatsen. Je kan werkelijk alle kanten op wat betreft de maten en vormen van je sauna of stoomcabine en zelfs het design van de sauna kan volledig afgestemd worden op je huis en het interieur. Zo kan je bijvoorbeeld voor een traditionele houten sauna kiezen, maar ook voor een sauna die grotendeels uit glas bestaat!

Hou je van water, bubbels en massages? Een spa in Vlaams Brabant kan je ook creëren door middel van een jacuzzi. Met een masserende lucht- en waterstroom beleef je baden op een geheel nieuwe manier.

De massage elementen in het water zorgen voor een welverdiend rustmoment, terwijl je lichaam tegelijkertijd een massage krijgt. Wanneer je ook van zwemmen houdt, kan je bovendien kiezen voor de swimspa, met jet stralen die zorgen voor een krachtige tegenstroming. Je kan een jacuzzi in Vlaams Brabant laten plaatsen in je badkamer, maar ook in je tuin of op een andere geschikte plek in huis.

De spa-producten Gervi

Ben je toe aan je eigen home spa en wil je weten wat jouw ideaalplaatje je gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan op de website van Gervi en je weet precies waar je aan toe bent. Naast nieuwe modellen heeft Gervi ook een online outletstore, waar je kan kiezen voor modellen met een kleinere prijs.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen