gervi_logo_zwart_zoomed

Een eigen sauna in Limburg

Hou je van de sauna, maar wil je er op een koude winterdag niet de deur voor uit hoeven?

Een eigen sauna in Limburg

Hou je van de sauna, maar wil je er op een koude winterdag niet de deur voor uit hoeven? Dan is een sauna in Limburg, gewoon bij jouw thuis, echt iets voor jou. Sauna’s kunnen een bescheiden ruimte innemen en toch van binnen genoeg ruimte bieden. Geniet en rust uit op de banken, zodat je je daarna weer herboren voelt.

Meer wellness in Limburg

Ben je geen fan van de droge warmte in de sauna? Wat dacht je dan van een infraroodcabine in Limburg? Infraroodcabines lijken op het eerste gezicht erg op gewone sauna’s, maar de ervaring is toch anders. Dit komt doordat in het geval van sauna’s de omgevingslucht wordt opgewarmd en bij een infraroodcabine de warmte direct wordt afgegeven aan uw lichaam. De temperatuur in een infraroodcabine is dan ook lager dan in een sauna.

Ben je meer gecharmeerd van een hogere luchtvochtigheid in plaats van droge hitte? Kijk dan eens naar de opties op het gebied van stoombaden. Of hou je van afwisseling en vind je het moeilijk om te kiezen? In dat geval zijn er zelfs producten die een stoombadfunctie of infraroodfunctie én een saunafunctie hebben. Een infraroodcabine kopen in Limburg kan onder professioneel advies altijd bij Gervi, hetzelfde geldt uiteraard als je een infrarood sauna wil kopen in Limburg.

Vergeet vooral ook niet de magische werking van de jacuzzi. Wil je graag in alle gezelligheid bubbelen in de tuin, of liever een jacuzzi in plaats van een bad in uw badkamer? Dan is de jacuzzi hét product voor jouw spa in Limburg. Een jacuzzi kopen in Limburg is niet alleen is het heerlijk om te ontspannen in het altijd warme water; de jacuzzi is goed voor je geest én je lichaam. De waterstralen en luchtstralen in een jacuzzi geven je lichaam een massage en zorgen voor lossere spieren. Ideaal dus, na een pittige training of een hele week werken achter je bureau. Wil je extra ontspanning? Dan kan je ook een paar druppels geurolie aan het water toevoegen en zo een eigen aromatherapie creëren!

Een sauna kopen in Limburg

Wil je graag een nieuwe sauna of een jacuzzi kopen in Limburg, maar eerst meer weten over de kosten? Kijk dan op de website van Gervi voor een greep uit ons aanbod, of kom langs in één van de Gervi showrooms in België. Gervi bied je ook de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte in te vullen voor artikelen op maat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kan je, als je zocht naar een fitnesswinkel in Limburg bij ons ook fitnesstoestellen kopen in Limburg. Wij leveren namelijk in heel België.

Wil je graag je aankopen eerst eens in het echt zien of geholpen worden door onze specialisten? Kom dan gerust eens langs in een van onze showrooms in Maasmechelen, Hasselt, Gent of Wilsele.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen