gervi_logo_zwart_zoomed

Sauna afmetingen

Wil je een privé sauna of een professionele sauna kopen? De eerste vraag die je je stelt is vaak: wat zijn de sauna afmetingen?

Sauna afmetingen

Kies je voor een stoombad, infraroodcabine of sauna bij Gervi, dan zijn de afmetingen in ieder geval geen beperkende factor. Je hebt volledige vrijheid als het aankomt op de afmetingen van uw saunacabine. Gervi is specialist is zowel standaard en maatwerk sauna’s.

Minimale sauna afmetingen

Je hebt een kleine ruimte of oppervlakte ter beschikking voor het plaatsen van een sauna. Dan kan de SMART saunacabine een oplossing bieden. De kleinste SMART cabine uit het gamma van KLAFS is 140cm breed en 110cm diep. De cabinehoogte is standaard 198,5cm. Wil je toch nog een kleinere cabine? Dan kan er altijd een sauna op maat worden uitgetekend voor jou. Houd er rekening mee dat je een minimale oppervlakte nodig hebt om comfortabel te liggen en/of te zitten in je saunacabine.

Vaste sauna afmetingen

Kies je voor een standaardmodel van KLAFS, dan zijn de sauna afmetingen vast. In dit geval kies je voor een SMART, HOME of PREMIUM saunacabine. Al deze sauna modellen zijn geplaatst in onze Gervi showrooms en kunnen ter plaatse uitvoerig bekeken en getest worden. De afmetingen variëren bijvoorbeeld van 120/200cm tot 220/300cm (Inbouwmaat diepte/breedte) voor een HOME cabine.

Variabele sauna afmetingen

Past jouw beschikbare ruimte niet binnen vaste sauna afmetingen? Dan ben je bij Gervi en KLAFS aan het juiste adres! Sauna’s op maat zijn onze specialiteit. Geen uitdaging is te groot voor onze ervaren wellness experts en plaatsingsdienst. In dit geval brengen wij, volledig vrijblijvend en kosteloos, een bezoek aan jouw thuis om de afmetingen 100% precies op te meten. Zo garanderen wij een naadloze plaatsing van een maatwerk cabine. Welke sauna afmetingen je ook zoekt, Gervi bouwt een saunacabine die past!

Maximale sauna afmetingen

Je droomt van een professionele cabine (voor dagelijks gebruik in een wellnesscenter bijvoorbeeld)? Of je hebt een groot gezin en wilt met meerdere mensen tegelijk comfortabel gebruik maken van de saunacabine? De regel is simpel: er zijn geen maximale sauna afmetingen. Als je kiest voor een relatief grote cabine, is het wel van belang dat u een degelijke en sterke saunakachel installeert die de volledige cabine vult met een zalige warmte. Gervi is dé aangewezen partner om u te adviseren bij de keuze van een energiezuinige én krachtige saunakachel.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen