gervi_logo_zwart_zoomed

MyRun van Technogym: de loopband van de toekomst

In het voorjaar van 2015 lanceerde Technogym zijn nieuwste loopband, MyRun. Tal van eigenschappen zagen we al bij eerdere loopbanden uit het Technogym gamma. De MyRun heeft een minimalistisch design. Hij is geluidloos, hoewel je de snelheid tot maar liefst 20km/uur kan opdrijven. Het ideale fitnesstoestel voor thuisgebruik! De loopband is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate) zodat je kan trainen met een constante hartslag. Hij bevat een geïntegreerde applicatie die synchroniseert met je tablet en je vindt er bovendien tal van trainingsprogramma’s op maat op terug. Met andere woorden, alle eigenschappen die we van een kwaliteitsvolle loopband van Technogym verwachten. Toch is deze loopband verrassend nieuw. Drie eigenschappen maken hem anders dan elke loopband die ooit eerder gelanceerd werd.

MyRun: een loopband die je risico op blessures vermindert

De traditionele loopband geeft je feedback over je loopsnelheid, je hartslag, het aantal calorieën dat je verbrandt en de afgelegde afstand. MyRun geeft u, naast info over deze variabelen, ook feedback over jouw hardlooptechniek. Om je hardlooptechniek te beoordelen wordt er gekeken naar parameters zoals pasfrequentie (hoeveel passen je zet per minuut), paslengte en de mate waarin je rechtop loopt. Het zijn net deze parameters die je risico op blessures beïnvloeden! Technogym heeft deze nieuwe parameters in één index gegoten, de running rate. Loop je bijvoorbeeld snel, maar zet je teveel passen, of te korte passen, dan zal je running rate dalen. Je krijgt dus direct feedback om je hartlooptechniek te verbeteren en loopt zo minder risico op blessures. Naast de voorgeprogrammeerde cardiovasculaire trainingen (om je conditie te verbeteren) kan je bovendien ook kiezen voor trainingsessies om je hardlooptechniek te verbeteren.

MyRun: een loopband die je muziek kiest

Een tweede unieke eigenschap van de MyRun loopband is de Running Music feature. De loopband kiest automatisch de muziek die het best past bij je loopritme. Dat maakt van MyRun de eerste muzikaal interactieve loopband ooit.

MyRun: maximale bewegingsvrijheid op een minimale oppervlakte

De loopband is zo ontworpen dat, hoewel hij een beperkte oppervlakte in beslag neemt, de bewegingsruimte maximaal is. MyRun biedt dezelfde bewegingsvrijheid als een professionele loopband, met dat verschil dat je extra ruimte en energie uitspaart.

MyRun in jouw Gervi showroom

De MyRun loopband is verkrijgbaar in elke Gervi showroom of in onze webshop. Je kan de loopband afhalen op bestelling en zelf installeren indien je dit wenst. De loopband werd zo ontworpen dat je hem in enkele minuten zelf in elkaar kunt zetten.

Video afspelen

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen