gervi_logo_zwart_zoomed

Technogym fitnesstoestellen

Wil je afvallen? Of net wat spiermassa bijkomen? Of wil je gewoonweg dagelijks bewegen om je goed te voelen?

Thuis sporten met Technogym

Wat je doelstelling ook is, in het gamma fitnesstoestellen voor thuisgebruik van Technogym vind je ongetwijfeld een toestel dat aan jouw behoeftes tegemoet komt. Technogym is bij velen vooral gekend door zijn professionele toestellen voor fitnesscentra, hotels, en revalidatiecentra. Maar, er is ook een collectie voor thuisgebruik beschikbaar. Deze toestellen zijn afgeleid van de professionele Technogym toestellen, maar voorzien van specifieke ergonomische en veiligheidsfuncties voor een thuisomgeving.

Cardio- of krachttraining?

Cardiotraining betekent dat je door te bewegen je hartslag opdrijft en zo stelselmatig je conditie opbouwt. Daarvoor is elk cardiotoestel is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate). Je draagt een hartslagmeter die continu communiceert met je toestel. Stijgt of daalt je hartslag, dan past het toestel automatisch zijn weerstand en snelheid aan. Met krachttraining ga je aan je spierkracht werken. Door bvb. gewichten te tillen, ga je bepaalde spiergroepen activeren en verstevigen. Welke doelstelling je ook nastreeft (conditie, afvallen, verstevigen), idealiter bestaat je training altijd uit zowel cardio- als krachttraining.

FORMA: cardiotraining bij jouw thuis

De FORMA lijn bestaat uit 5 fitnesstoestellen voor thuisgebruik: de Spazio Forma (opklapbare loopband), Jog Forma (loopband voor hardlopers), Bike Forma (fiets), Recline Forma (ligfiets) en Synchro Forma (crosstrainer). Elk toestel is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate).

UNICA lijn: krachttraining bij jouw thuis

De Unica is een krachttraining toestel voor thuisgebruik. Het is vervaardigd uit dezelfde materialen als professionele fitnessapparatuur en heeft een verfijnd en elegant design dat perfect aansluit bij elk interieur. Het is het meest uitgebreide toestel voor lichamelijke fitheid en spierversteviging dat er bestaat. Er kunnen maar liefst meer dan 25 verschillende oefeningen mee gedaan worden op slechts anderhalve vierkante meter.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35 , 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen