gervi_logo_zwart_zoomed

MyCycling

MyCycling is de nieuwste verwezenlijking van TNT, Technogym Neuromuscular Training

MyCycling, de weg onder je voeten

Dit revolutionaire trainingssysteem van Technogym werd ontwikkeld door de afdeling Wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met de beste atleten, coaches, fysiologen en trainers ter wereld.

MyCycling simuleert met zijn vliegwielontwerp en het Road Effect System een natuurlijk trapgevoel. Het voelt als het ware aan alsof je op de weg fietst. Bovendien train je met MyCycling op een uitermate rustige manier want het enige dat je hoort zijn de ketting en je ademhaling.

Lees verder en ontdek de belangrijkste kenmerken van MyCycling.

Training op maat

Start je training met een drempeltest. Je moet namelijk eerst je anaërobe drempelwaarde kennen om je TNT-belasting te bepalen. Je kan deze berekenen door de indoor Technogym Maximal Test uit te voeren met een hartslagmonitor of met behulp van de Functional Threshold Power Test.

Begin vervolgens aan je persoonlijk trainingsprogramma van 18 weken, onderverdeeld in drie blokken van zes weken: basis, ontwikkeling en verfijning. Met drie wekelijkse trainingen van tussen de 40 en 70 minuten ben je in geen tijd topfit.

Perfectie

De MyCycling-App geeft je voortdurend feedback over de rondheid en symmetrie van je pedaalslag zodat je jouw efficiëntie in het zadel kan verbeteren. De koppelflens analyseert elke 360° pedaalomwenteling in real-time. Daarnaast controleert de optische sensor de duw symmetrie tussen het linker- en rechterbeen.

Tevens is het belangrijk een optimale positie te hebben op de fiets. Daarom bevat de sectie Kernstabilisatie van de MyCycling-App een reeks lichaamsgewichtoefeningen waarmee je jouw rompspieren kan versterken en je prestatie in het zadel verbeteren.

Diversiteit

MyCycling ondersteunt twee verschillende soorten trainingssessies. Kracht, met een constante hoeveelheid watt. En bergopwaarts, met een intensiteit die is berekend op basis van de helling en het aantal pedaalslagen.

Bovendien verschaft MyCycling je met een netwerk van door Technogym gecertifieerde coaches met wie je direct in contact staat. Je coach kan je doelstellingen helpen bepalen en zal de TNT aanpassen aan je persoonlijke kenmerken.

In de voetsporen van kampioenen

Met MyCycling kan je variatie in je training brengen en je wagen aan enkele van de grootste heuvels uit de wielersportgeschiedenis: Stelviopas, Alpe d’Huez, Galibier en Izoard. Met MyCycling waan je je in no time op één van deze iconische locaties.

MyCycling in de Gervi catalogus

MyCycling van Technogym is online verkrijgbaar in de webshop van Gervi.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen