gervi_logo_zwart_zoomed

Hot tub kopen: tips

Je wil een hot tub kopen? Dat doe je best niet alleen! Gervi helpt je graag bij de aankoop van een hot tub zodat je met een gerust hart kan genieten van jouw hot tub ervaringen.

Een hot tub kopen?

Een hot tub kopen doe je niet op één, twee, drie. Gervi helpt je de hot tub kiezen die het best bij je past. Gervi beschikt over meer dan 25 hot tub modellen waaruit je kan kiezen. Een hot tub kiezen tussen al deze hot tub modellen is dus niet gemakkelijk. Daarom beschikt Gervi over ervaren wellness-expert die u helpen jouw hot tub te kiezen. 

Een hot tub kopen vooraleer je kennis hebt kunnen maken met het gevoel van een hot tub massage, zou niet mogen. Daarom geeft Gervi je de mogelijkheid jouw hot tub eerst te testen voordat je jouw hot tub gaat kopen.

Hot tub prijzen: hoeveel kost een hot tub?

 Een hot tub kiezen kan en wil iedereen. Je bent natuurlijk ook geïnteresseerd in de hot tub prijzen. Hoeveel kost een hot tub en waarin verschillen de hot tub prijzen? De hot tub prijzen verschillen naargelang de hot tub categorie die je kiest, het verschil in isolatie van je hot tub en de afwerking van je hot tub. 
 Gervi beschikt over 3 collecties van hot tub modellen. De hot tub Highlife collectie van Hotspring Spa is de lijn van luxe hot tub modellen. De tweede lijn, de hot tub modellen van de Limelight collectie van Hotspring Spa, zijn de comfort hot tubs. De derde lijn zijn de hot tub fun modellen, ook wel Hotspot modellen van Hotspring Spa genoemd.

Het tweede verschil in hot tub prijzen zit in de dichtheid en kwaliteit van de isolatie. Hoe meer isolatie in de hot tub gebruikt wordt, hoe hoger de hot tub prijzen.

Tot slot heeft de afwerking van je hot tub ook een aandeel in de prijs van je hot tub. Kies je voor een spa trapje of een cover voor je hot tub, dan zal de hot tub prijs hoger liggen.

Voordelen van een hottub

Iedereen kent wel het beeld van een houtgestookte hottub omringt met meters sneeuw. Dit hottub gevoel kan je nu ook thuis ervaren. Gervi heeft tal van hottubs waarmee je samen met heel je gezin dit gelukzalige gevoel kan oproepen.

Daarnaast zorgen de hottubs van Gervi er ook voor dat je spieren en gewrichten na een lange dag werken terug als nieuw aanvoelen. Alle hottubs van Gervi beschikken over ultramoderne jets die elk deel van jouw lichaam kunnen masseren als een expert.

Een hottub kopen betekent dus genieten van al deze voordelen!

Gervi, uw hottub verdeler

Wanneer je van plan bent een hottub te kopen bij Gervi, moet je weten dat je meer dan alleen een hottub koopt. Naast je hottub kan je genieten van een ongeëvenaarde service, zowel voor als na de aankoop van je hottub. Jouw hottub aankoop zal er dus één uit de duizend zijn. Voor meer informatie over een hottub kopen of alle modellen hottubs, kan je terecht in één van onze showrooms.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen