gervi_logo_zwart_zoomed

Bubbelbaden

Een luxe bubbelbad zorgt voor je ultieme genotsmoment, alleen of in gezelschap, in de rust van jouw privécocon en op ieder gewenst tijdstip, dag en nacht.

Bubbelbad van uw dromen

Bubbelbaden zijn nog steeds enorm populair bij de genotszoekers onder ons. Ze vormen een absolute meerwaarde voor jouw woondroom, en hoe kan je beter tot rust komen na een drukke, stresserende werkdag dan in het bubbelbad van jouw dromen? 

Een bubbelbad: de ultieme genotscocon van luxe

Heb je er nood aan om je even onder te dompelen in een heerlijk bad met relaxerende stralen op een koude winterdag? Geef je een privéfeestje op een zwoele zomeravond of wil je jouw geest even totaal ontspannen na een lange, vermoeiende dag? Voor al deze doeleinden is het beschikken over een bubbelbad buiten of binnen uiterst geschikt!

Een bubbelbad voor buiten

Of je nu een bubbelbad buiten in de tuin verkiest of daarentegen een luxueus exemplaar binnenin, niets is heerlijker dan ontspannen in de ultieme cocon van rust. Wie een bubbelbad in de tuin of in het huis plaatst, voegt daarmee een onmiskenbare blikvanger toe aan zijn of haar woondroom. Indoor of outdoor, die gedroomde uitstraling van luxe is verzekerd!

Genieten op maat in een bubbelbad

Wil je enige extravagantie in huis halen door de plaatsing van een ongeëvenaard luxe bubbelbad? Of houd je het graag bescheiden en geniet je liever in een nederige wellness-stulp? Gervi beschikt over meerdere modellen en formaten in bubbelbaden zodat wij steeds kunnen voldoen aan al jouw wellness-wensen. Vraag gerust advies aan onze experts voor het ideale bad op maat van uw dromen!

Bubbelbad kopen?

Wie van plan is om zich een luxe bubbelbad aan te schaffen, is daarmee bij wellness-specialist Gervi aan het perfecte adres. Wij beschikken immers over een ruime expertise in dit vakgebied en staan je graag bij in de keuze van jouw bubbelbad op maat, geheel in overeenstemming met jouw voorkeuren en budget. Bij ons ligt jouw relaxatiedroom binnen handbereik!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen