gervi_logo_zwart_zoomed

Bubbelbad: tips

Een bubbelbad zorgt voor de verbetering van je welzijn en jouw lichaam. Een ontspannende plek dat deel uitmaakt van jouw thuis, dat is wat een bubbelbad voor jou zal betekenen.

Optimaal genot in uw eigen bubbelbad

Een bubbelbad dient niet enkel om je thuis of tuin aan te kleden. Een bubbelbad zorgt ook voor de verbetering van je welzijn en je lichaam. Een ontspannende plek die deel uitmaakt van jouw thuis, dat is wat een bubbelbad voor jou zal betekenen. Het bubbelbad zorgt voor ontspannende momenten die je met vrienden en familie kan delen en optimaliseert jouw lichamelijke gezondheid en je algemeen geluk. Maar vooraleer je de stap zet naar een bubbelbad kopen, neem je best even de tijd om erachter te komen met wat je allemaal rekening moet houden. Onderstaande praktische tips zullen je helpen het perfecte bubbelbad te vinden.

Bubbelbad kopen?

Bubbelbaden zijn zo ontworpen zodat ze naadloos passen binnen het concept van jouw huis of tuin. Je bepaalt dus zelf waar je jouw bubbelbad het liefst plaatst. Hoe dichter je jouw bubbelbad bij een gemakkelijk te bereiken deur plaatst, hoe vaker je jouw bubbelbad zal gebruiken.

Een bubbelbad kopen zorgt niet alleen voor een geweldige ervaring voor jou alleen. Bubbelbaden zijn beschikbaar in verschillende groottes, van bubbelbaden voor twee tot bubbelbaden voor heel de familie. Je hoort het al, bubbelbaden zijn ontworpen voor dagelijks gebruik zodat je je geen zorgen meer moet maken.

Bubbelbad onderhoud? Fluitje van een cent!

Minder tijd moeten steken in onderhoud betekent meer tijd om te relaxen in jouw bubbelbad. Je wil natuurlijk zo lang en zo goed mogelijk kunnen genieten van je bubbelbad. Om dit te garanderen moet je, net zoals bij vele andere producten, zorgen voor een goed onderhoud van je bubbelbad. De bubbelbaden van Gervi zijn zo ontworpen zodat het een gemakkelijk proces is en je je er geen zorgen over moet maken. Voor het onderhoud van je bubbelbad kan je altijd op Gervi rekenen. Bezoek zeker onze webshop voor ons aanbod van onderhoudsproducten. Voor eventuele andere problemen kan je altijd bij Gervi terecht. Wij willen namelijk onze goede after-sales-service blijven garanderen!

Bubbelbad extra’s die er echt toe doen!

Je bent natuurlijk op zoek naar een bubbelbad dat kostefficiëntschoon en gemakkelijk te gebruiken is. Gervi zorgt ervoor dat je niet teleurgesteld wordt in uw bubbelbad ervaring. Natuurlijk zorgen de details voor dat tikkeltje extra aan je bubbelbad. Je bepaalt zelf de kuipkleur, de omkastingskleur en de kleur van de cover van jouw bubbelbad. Je kan ook uw bubbelbad-ervaring personaliseren door het toevoegen van entertainmentsystemen en andere accessoires.

Het meest belangrijke aan je eigen bubbelbad blijft toch de keuze van de jets. Bubbelbad kopen of bubbelbad huren? Zoek dan naar modellen van bubbelbaden met krachtige jets die zorgen voor het type massage dat je het meeste nodig hebt. Meer jets in je bubbelbad betekent namelijk niet altijd het beste bubbelbad. Vraag dus gerust advies aan onze gespecialiseerde wellness specialisten in één van onze showrooms en kom eerst je bubbelbad testen!

Bubbelbaden bij Gervi

Indien je op zoek bent naar top bubbelbaden voor buiten en binnen die zorgen voor de beste ervaringen, voor jou en heel je gezin, dan zit je goed bij Gervi. Onze bubbelbaden staan garant voor optimale kwaliteit en minimaal energiegebruik. Breng zeker een bezoek aan één van onze showrooms en ontdek ons ruime aanbod en onze bubbelbaden prijzen. 

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen