gervi_logo_zwart_zoomed

A good life is a collection of happy moments

De Puro reeks bestaat uit stijlvolle outdoor units, met oog voor minimalistisch design en gedetailleerde afwerking. Alles met veel passie en gedrevenheid ontworpen en geproduceerd bij het familiebedrijf Aluvision in Deinze (BE).

Pas het design van jouw droompergola aan aan je eigen wensen en creëer zo dat ultieme vakantiegevoel ook dagdagelijks bij je thuis. Kies voor een Box unit met ingewerkte vloer, een vrijstaande Bay unit voor montage op een terras of een aanbouwmodel. Als dakinvulling heb je de keuze uit een duurzaam vouwdak, stijlvolle lamellen of zelfs een volledig afgesloten geïsoleerd dak. Ook voor de wandinvulling is er een uitgebreide keuze aan verschillende types lamellenwanden en shutters in hout en/of aluminium, al dan niet verschuifbaar.

Indoor goes outdoor

De warme, gezellige sfeer van binnen kan je ook perfect buiten beleven. Kies een gezellig hoekje in je tuin en geniet van de natuur om je heen. Werk met natuurlijke en duurzame materialen zoals de thermo ayous lamellen.

Live the good life

Bewonder Puro in z’n puurste vorm. Het subtiele lijnenspel en de zachte afronding van de structuren maken van deze pergola een echt pareltje in je tuin. Aangenaam om in te genieten én mooi om naar te kijken. Nodig vrienden en familie uit en beleef unieke momenten in een prachtig kader.

We’ve got you covered

Een Puro Bay unit met vast dak kan ook perfect dienst doen als carport. Opgebouwd met isolerende sandwichpanelen hoef je je bij deze overkapping ook bij hevige regenval geen zorgen te maken over eventuele geluidsoverlast. De onderzijde kan worden afgewerkt met een weersbestendig decoratief doek of met houten latten. Leuk detail is dat het dakelement netjes verzonken zit binnen de ribbenstructuur.

Living outdoors

Met een aangebouwde pergola kan je perfect je eet- of leefruimte verder uitbreiden naar buiten toe. Met het vaste dak zit je altijd beschut tegen zon en regen, en de lamellenwanden zorgen voor extra privacy terwijl je nog steeds volop van je tuin en omgeving kunt genieten.

Bekroond design

Productdesign gedreven door elegantie, precisie en vakmanschap zorgt voor een unieke architecturale beleving en resulteert in wereldwijde erkenning. De Puro collectie van Sundaze won de 2021 German Design Award, de 2021 IF Design Award en de North American 2020 Gold Award als meest gewaardeerde outdoor product.

Brighten up your evenings

Met de Puro Ledline kan je ook ’s avonds je favoriete pergola extra in de kijker zetten. Creëer nog meer sfeer met onze Ledline. Kies uit warm of koud licht en bepaal zelf waar je een extra lichtaccent wilt toevoegen aan de structuur.

Ben je geïnteresseerd in een overkapping van Sundaze? Kom dan eens langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden die Sundaze te bieden heeft. Sundaze overkappingen zijn momenteel enkel beschikbaar via Gervi Maasmechelen.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen