gervi_logo_zwart_zoomed

6 kwaaltjes die je kan bestrijden met een infraroodcabine

Regelmatig een infraroodcabine gebruiken = je gezondheid er op vooruit zien gaan. Zowel fysiek als mentaal. Maar wist je dat je met een infraroodcabine ook heel wat kwaaltjes kan bestrijden?
Infraroodcabine-kopen
Spierpijn

Je kent het wel: je leeft je na lange tijd weer eens hevig uit in de fitness. Heerlijk toch. Maar de daaropvolgende dagen heb je een zeurende spierpijn in je armen, benen, rug en nek. En net nu je de smaak van het sporten weer terug te pakken had. Een sessie in een infraroodcabine verzacht spierpijn in een handomdraai. Je doorbloeding verbetert in de cabine zodat afvalstoffen, zoals het opgestapelde melkzuur dat spierpijn veroorzaakt, sneller en beter wordt afgevoerd. Je recuperatietijd verkort zo aanzienlijk zodat je snel opnieuw voluit kan sporten.

 

Stress & spanning
Stress op het werk, stress op de weg, stress in het huishouden, …  Je beseft het niet altijd, maar deze stress momenten hebben een groot effect op uw lichaam. Door stress ga je oppervlakkiger ademen, het hart klopt sneller, spieren zetten zich vast, enz. Bouw daarom wekelijks een moment van quality time in. Een sessie in een infraroodcabine ontspan je van kop tot teen. Je voelt de stress letterlijk wegebben…
Persoon-in-Infraroodcabine
Verkoudheid

Iedereen heeft er vroeg of laat wel eens last van: een flinke verkoudheid. Een lopende neus, tranende ogen en een zwaar hoofd zijn enkele van de vervelende symptomen. Een Triosol cabine is een infraroodcabine uitgerust met een verdamper met zoutkristallen. Deze zoutverdamper produceert waterdamp verrijkt met zout en eventueel een aroma zoals eucalyptus. Door het inademen van deze zeer vochtige lucht worden de symptomen van een verkoudheid meteen verzacht.

 

Migraine

Migraine wordt vaak uitgelokt door stress. In een stressvolle situatie ga je onbewust bepaalde spieren in je nek, schouders en zelfs hoofd opspannen en dit leidt tot stekende hoofdpijn of migraine. In een infraroodcabine word je als het ware “gedwongen” om te relaxen, los te laten, je  verstand op nul te zetten, … Hierdoor zullen na 20-30 minuten de spieren zich volledig ontspannen. Door de verbeterde doorbloeding worden afvalstoffen ook sneller afgevoerd. Zo kan de infraroodcabine jouw migraine aanval aanzienlijk verlichten…

 

Lage of hoge bloeddruk

Regelmatig een infraroodcabine gebruiken kan bloeddrukregulerend werken. Dit betekent dat, wanneer je bloeddruk normaal gezien aan de hoge kant is, de infraroodcabine jouw bloeddruk (bij regelmatig gebruik) op termijn zal verlagen. Een te lage bloeddruk zal dan weer wat hoger worden. Opgelet: indien jouw bloeddruk zeer hoog of zeer laag is, consulteer dan altijd best eerst een arts alvorens je een sauna of infraroodcabine gebruikt.

 

Huidonzuiverheden

In de infraroodcabine ga je hevig transpireren en op deze manier ook ontgiften. Door intensief te zweten wordt je  huid als het ware van binnenuit gereinigd. Je teint en huidstructuur verbetert en je huid oogt zuiverder en egaler.

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen