gervi_logo_zwart_zoomed

Triosol infraroodcabine

Een Triosol cabine is… zoveel meer dan een infraroodcabine.

Triosol cabine = 3 x gezondheid!

Triosol staat voor drievoudig wellnessgenot door de combinatie van drie verschillende warmtebronnen. De combinatie van vlaktestralers, infraroodstralers en een zoutverdamper zorgt voor een unieke drievoudige werking in je infraroodcabine. Vergeet even de alledaagse sleur en ontspan je lichaam en geest. Gun uzelf meer levenskwaliteit en tank wat vitaliteit met de Triosol infraroodcabine van Infraworld! Lees verder voor de 3 infraroodcabine voordelen!

Infraroodcabine gezondheid!

Helende warmte

De Triosol infraroodcabine van Infraworld zorgt voor helende warmte voor spier- en gewrichtspijnen dankzij de VITALlight-stralers. De VITALlight-straler verwent je huid, bloedvaten en spieren met zijn ABC-infraroodspectrum, dat vergelijkbaar is met dat van de zon.

De VITALlight ABC-straler covert het volledige ABC-spectrum, maar focust vooral op de korte A-straling. Deze stralers zijn dan ook strategisch geplaatst in de infraroodcabine zodat ze goed inwerken op je rug, schouders en nek. Door deze gerichte straling zorgt deze voor een opwarming van specifieke delen van het huidoppervlak. De intensiteit van deze straler kan ingesteld worden tussen 40 en 100%, dankzij de multifunctionele Triocontrol sturing.

Relaxatie en stressverlichting

De vlaktestralers van Infraworld geven je een aangename en behaaglijke infraroodwarmte. Deze vlaktestralers, die de volledige binnenkant van de infraroodcabine bekleden, zorgen voor de ontspannende en verwarmde C-straling. Ze zorgen voor een groot bestralingsveld en verwarmen daarbij het huidoppervlak gelijkmatig van alle kanten. Geheel volgens jouw eigen smaak kies je ofwel voor een zachte ontspannende warmte (40°) of voor een intensievere infraroodstraling (80°).

Weldaad voor het lichaam

Infraroodcabines en gezondheid. Vele mensen vragen zich af of een infraroodcabine de gezondheid stimuleert. Het antwoord is ja! De Sole-Therme zoutverdamper zorgt voor lucht die verrijkt is met mineralen en sporenelementen uit natuurlijke zoutsteen. Zout heeft een heilzaam effect op de huid en luchtwegen. Het inademen van deze zouthoudende lucht kan dus verzachtend, ontstekingsremmend en preventief werken. Kortweg een weldaad voor je huid, je luchtwegen en je gemoed.

Ontdek de infraroodcabine voordelen!

De Triosol infraroodcabine, dat is wellness voor bij jou thuis. De infraroodcabines met de Triosol technologie kan je ontdekken in al onze verkooppunten. Onze wellness specialisten vertellen je graag meer over de infraroodcabine voordelen en infraroodcabines en gezondheid in het algemeen!

Voor meer informatie over het ABC-spectrum, kan je hier terecht!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen