gervi_logo_zwart_zoomed

Buitenkeukens

Wat kan je koken op een elektrische buitenkeuken? In feite alle gerechten die je binnen in je keuken kan bereiden.

Buitenkeukens van Indu+

Koken met een buitenkeuken van Indu+ is een volledig andere outdoor cooking ervaring dan bijvoorbeeld op een BBQ. De stijlvolle buitenkeuken kan je gemakkelijk naar buiten rollen en is aanpasbaar qua functionaliteiten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een grillplaat, een infraroodplaat, een wok, een originele Japanse teppanyaki of een inductieplaat.

Buitenkeuken gamma

In het buitenkeuken gamma van Indu+ zijn er drie constanten: topkwaliteit, modulariteit en elektriciteit.

Topkwaliteit: De buitenkeukens van Indu+ zijn van Belgische makelij en hebben een hoogwaardige afwerking. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment stijlen en materialen. Je kan kiezen voor een houten buitenkeuken in een traditionele stijl of een moderne buitenkeuken gemaakt uit inox.

Modulaire buitenkeukens: Je kiest zelf van welke kookplaten je gebruik wenst te maken. Elke trolley kan ingevuld worden zoals je dat wenst.

Elektrische buitenkeuken: De luxe buitenkeukens van Indu+ gebruiken elektriciteit als energiebron. Simpelweg de stekker in het stopcontact steken (220 – 240V), en je kan beginnen met outdoor cooking

Buitenkeuken kopen: enkele tips

Je wilt een buitenkeuken kopen. Gervi geeft je tips!

Kies voor een hoogwaardige afwerking: Een buitenkeuken staat, zoals het woord het zegt, het hele jaar buiten. De buitenkeuken is onderhevig aan weersomstandigheden (neerslag, zonlicht) en temperatuurschommelingen. Wil je levenslang van je elektrische buitenkeuken genieten? Kies dan voor een luxe buitenkeuken van Indu+. Deze is uv-bestendig en afgewerkt met kwalitatieve, weersbestendige materialen.

Buitenkeuken test: Weet wat je koopt. Daarom nodigt Gervi je uit om een Indu+ buitenkeuken te testen vóór je aankoop (vrijblijvend en kosteloos, op afspraak na sluitingsuren).

Buitenkeuken accessoires: Accessoires zoals snijplanken, messensets of spatels zorgen voor extra kookplezier! De buitenkeuken accessoires uit het Indu+ gamma zijn van uitstekende kwaliteit.

Recepten buitenkeuken voor outdoor cooking op z’n best

Wat kan je koken op een elektrische buitenkeuken? In feite alle gerechten die je binnen in je keuken kan bereiden. Je kiest simpelweg de module die je wil: teppanyaki, grill, infraroodplaat, inductieplaat of wok, plaatst deze in je trolley en je bent vertrokken. Er is een eindeloze lijst zomerse (én winterse) recepten die je kan bereiden op de luxe buitenkeuken van Indu+, gaande van ontbijt- en lunchbereidingen, vlees- en visgerechten tot desserts. 

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen