gervi_logo_zwart_zoomed

‘s Werelds mooiste designsauna’s… vind je bij Gervi

Maak kennis met 4 KLAFS designsauna’s die momenteel te bezichtigen zijn in de showroom van Gervi Maasmechelen.

De mooiste designsauna's

Denk je bij een sauna aan een krappe, donkere houten cabine met een krakkemikkige zitbank en houtgestookte kachel? Die tijd is voorgoed voorbij! De nieuwste KLAFS sauna’s van Gervi zijn echte designcabines geworden. ’s Werelds beste designers hebben zich over het ontwerp gebogen en hebben nagedacht over elk detail.

De nieuwste designsauna’s zijn niet alleen uiterst functioneel en uitgerust met de laatste technologieën. Ze zijn eerst en vooral een streling voor het oog… zowel aan de buitenzijde als binnenin.

S1 sauna: ’s werelds eerste uitschuifbare sauna

De S1 sauna van KLAFS ziet er op het eerste zicht uit als een normale wandkast van 60cm diep. Met 1 druk op de knop schuift deze “kast” echter uit, in amper 20 seconden tot een 100% volwaardige sauna, inclusief ligbanken en elektrische oven.

De S1 sauna is beschikbaar in 3 groottes (S, M, L) en verschillende houtsoorten, zowel voor de binnen- als buitenkant. Op die manier kan je de S1 sauna perfect visueel integreren in een bestaande kastenwand, living, logeerkamer of studie- of fitnessruimte.

Prijs:

De S1 sauna is beschikbaar vanaf 11.979€ incl. BTW.

Casena sauna: rustoase met glazen voorfront en zwevende banken

De Casena sauna van KLAFS zorgt voor de nodige “oooh’s” en “aaah’s” bij een eerste aanblik. Zowat iedereen wordt er meteen verliefd op. Het grote, glazen voorfront en de zwevende ligbanken zijn unieke kenmerken van de Casena sauna. De oven wordt onder de ligbanken weggewerkt zodat de cabine uiterst minimalistisch en modern oogt.

Prijs:

Gezien deze cabine 100% maatwerk is, kan je terecht voor een offerte op maat in uw Gervi showroom.

Matteo Thun sauna: de balans tussen hout, glas en privacy

De sauna is, zoals de naam het zegt, ontworpen door de Italiaanse (interieur)architect Matteo Thun. Hij creëerde een sauna die een balans biedt tussen 3 elementen, hout, glas en privacy.
 
Sauna gebruikers houden van een cabine met veel glas, maar boeten dan in op privacy. Om een perfect saunaklimaat te creëren, is hout noodzakelijk. Maar meer hout, betekent dan weer minder glas, enz. Door de buitenkant van de sauna af te werken met horizontale hout strips in Hemlock, eik of walnoot, ontstaat er binnenin een prachtige lichtinval. De sauna gebruiker heeft een perfect zicht naar buiten en ervaart 100% privacy. Terwijl je, van buitenaf, niet in de sauna kan kijken.
 

Prijs: 

Gezien deze cabine 100% maatwerk is, kan je terecht voor een offerte op maat in uw Gervi showroom.

Shape sauna: een sauna voor (top)sporters

De Shape saunacabine straalt zowel elegantie als kracht uit. Met de diep donkerbruine kleur en het glaselement past deze sauna naadloos en gracieus in het eigentijds design van een moderne woning. De structuur van de buitenbekleding komt tot stand door gesofisticeerd handwerk in een aantal opeenvolgende fases. Het resultaat van deze opeenvolgende handelingen is een buitenbekleding met een golvend karakter, die de sauna een sportief dynamisch uiterlijk geeft.

Prijs:

Gezien deze cabine 100% maatwerk is, kan je terecht voor een offerte op maat in uw Gervi showroom.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen