gervi_logo_zwart_zoomed

Productvoorstelling: De KLAFS S11 sauna (designed by Studio Porsche)

Recent organiseerde Gervi – in samenwerking met Porsche Centre Antwerpen en Sterck Magazine – de voorstelling van de nieuwe KLAFS S11 sauna. Deze uitzonderlijke sauna is nu exclusief te bewonderen bij Gervi Wijnegem! Ontstaan uit een ontwerp van Studio F. A. Porsche, zet deze sauna nieuwe normen in design en functionaliteit.

De KLAFS S11 sauna door Studio F.A.  Porsche: een revolutionaire wellness ervaring

Recentelijk vond bij Gervi Wijnegem een exclusieve productvoorstelling van de KLAFS S11 sauna plaats, in samenwerking met Porsche Centre Antwerpen en Sterck Magazine.

Dit evenement markeert een belangrijke mijlpaal in de wereld van luxe en wellness. We zijn trots om exclusief een gloednieuwe, geavanceerde sauna te presenteren, een waar meesterwerk van design en functionaliteit. Het ontwerp van deze sauna werd voorzien door Studio F.A. Porsche, wat resulteert in een unieke en uiterst elegante vormgeving, met knipoog naar het luxe automerk.

De samenwerking tussen KLAFS en Studio F. A. Porsche heeft geresulteerd in de S11 sauna, een baanbrekende heruitvinding van de traditionele sauna. Dit ontwerp is niet alleen een bewijs van serene schoonheid maar ook van functionele superioriteit, waardoor elke saunasessie een diepe meeslepende ervaring wordt. Door het harmoniseren van innovatieve licht- en geluidstechnologieën met een tijdloze esthetiek, zet de S11 sauna nieuwe normen in het domein van wellness en ontwerp.

Diepgaande ontwerpfilosofie

De KLAFS S11 sauna belichaamt een ontwerpfilosofie die diep geworteld is in de prestigieuze ontwerptradities van Porsche, bekend om hun iconische en tijdloze producten. Deze sauna vertegenwoordigt een samensmelting van functionaliteit en esthetiek op het hoogste niveau. Zwevende banken, een frameless glazen front, en een interieur dat verlicht wordt door zacht, indirect licht, werken samen om een unieke ambiance van onbegrensde ruimte en ultieme rust te scheppen. Het design streeft ernaar de gebruiker een gevoel van vloeiende ruimtelijkheid te bieden, waarin lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen.

Top van innovatie en exclusiviteit

In de wereld van luxe wellness staat de S11 sauna symbool voor exclusiviteit en ongeëvenaard vakmanschap, onderstreept door de beperkte productie van slechts 999 stuks. Elk van deze unieke exemplaren draagt een individueel nummer, een getuigenis van de exclusieve natuur en de zorgvuldige aandacht die aan elk detail is besteed. Het project is het resultaat van een uitgebreide samenwerking, waarbij elk aspect van het ontwerp is verfijnd met een passie voor perfectie. Het doel was duidelijk: de sauna ervaring transformeren tot een kunstvorm die zowel de zintuigen prikkelt als de ziel verzacht.

KLAFS S11 sauna - Porsche - Gervi Wijnegem

Uitgebreide kernfuncties van de KLAFS S11 sauna

Verfijnde zwevende banken en washi-papier: Deze elementen zijn zorgvuldig gekozen om samen een warme en uitnodigende atmosfeer te creëren, die verder wordt versterkt door het gebruik van traditioneel Japans washi-papier en strategisch geplaatste houten latten. Dit ontwerp element nodigt uit tot een visuele en tactiele exploratie, waardoor de saunabezoeker wordt aangemoedigd om volledig op te gaan in het moment van ontspanning.

Innovatief frameless glasfront: Dit element is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar draagt ook bij aan de functionele superioriteit van de sauna. Het verbreedt de ruimte visueel en zorgt voor een efficiëntere opwarming, terwijl het een moderne en elegante uitstraling biedt. Het ontwerp breekt traditionele conventies en nodigt natuurlijk licht uit, wat bijdraagt aan een gevoel van verbinding met de buitenwereld, terwijl privacy en sereniteit behouden blijven.

Geavanceerde licht- en geluidstechnologie: Deze technologieën zijn specifiek voor de KLAFS S11 sauna ontwikkeld en bieden een ongekende rijkdom aan sensoriële ervaringen. Verschillende ‘ceremonies’, elk met hun unieke karakter, nemen de gebruiker mee op een reis van diepe ontspanning en contemplatie. Dit element van de S11 sauna overstijgt de traditionele saunabeleving en biedt een multisensoriële duik in wereld van rust en herstel.

Verdieping in duurzaamheid en gezondheid

Het ontwerp en de realisatie van de S11 sauna zijn ingegeven door een diepgevoelde wens om een zo gezonde en duurzaam mogelijke sauna te bieden. De integratie van tijdloze vormen met de nieuwste technologieën creëert een omgeving die niet alleen de geest ontspant, maar ook bijdraagt aan het fysieke welzijn. Dit project illustreert de voortdurende toewijding aan het bevorderen van gezondheid en welzijn, door het herdefiniëren van wat een sauna-ervaring kan en zou moeten zijn.

Bij Gervi geloven we sterk in het creëren van een plek waar wellness en design samenvloeien tot een harmonieus geheel. De KLAFS S11 sauna door Studio F.A. Porsche vertegenwoordigt deze filosofie perfect, als een ruimte waar luxe, innovatie, en diepe ontspanning hand in hand gaan. We nodigen je van harte uit om deze opmerkelijke aanvulling op ons wellness-aanbod te komen ervaren in onze toonzaal in Wijnegem. Laat je meeslepen door de unieke combinatie van stijl, innovatie, en comfort die de S11 sauna biedt, en ontdek een nieuwe dimensie van wellnesservaring.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze innovatie in saunatechnologie bij ons van dichtbij te ervaren in onze toonzaal in Gervi Wijnegem (Antwerpen), een kans die je niet wilt missen!

KLAFS S11 sauna - Gervi Wijnegem

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen