gervi_logo_zwart_zoomed

De S 11 Sauna – een Samenspel van KLAFS & Studio F.A. Porsche

Een nieuwe dimensie in luxe wellness! In een wereld waarin ontspanning en welzijn steeds waardevoller worden, komt KLAFS, een pionier in innovatieve wellness-oplossingen, met een ware primeur: de S 11 Sauna, ontwikkeld in samenwerking met het gerenommeerde Studio F.A. Porsche. Deze symbiose van vakmanschap en ontwerp vertegenwoordigt de volgende evolutie in luxe wellness-ervaringen. Van warmte en licht tot kleur en geluid, de S 11 Sauna biedt een zintuiglijke reis die je meeneemt naar een wereld van ultieme ontspanning en esthetiek.

Gervi - - De S 11 Sauna - een Samenspel van KLAFS & Studio F.A. Porsche

 

Een unieke samenwerking voor Innovatie

KLAFS, een wereldmarktleider op het gebied van sauna’s en wellness, heeft zich altijd toegewijd aan het creëren van ruimtes voor rust en welzijn.

In hun voortdurende zoektocht naar innovatie en verfijning hebben ze een partnerschap aangegaan met Studio F.A. Porsche, een designstudio die bekend staat om zijn iconische ontwerpen en tijdloze esthetiek.

Het resultaat van deze samenwerking is de S 11 Sauna, een waar meesterwerk dat de grenzen van design en wellness verlegt.

Gervi - - De S 11 Sauna - een Samenspel van KLAFS & Studio F.A. Porsche

 

Een meesterlijke compositie van Design & Functionaliteit

De S 11 Sauna is niet alleen een plek om op te laden, het is een kunstwerk op zichzelf. Het design is dan ook een knipoog naar de 911 reeks van Porsche.

De sauna belichaamt de principes van Studio F.A. Porsche: heldere lijnen, purisme en elegantie, waarbij de functie nooit wordt opgeofferd voor vorm. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in het ontwerp van de S 11 Sauna, waar esthetiek en functionaliteit harmonieus samenkomen.

De sauna is ontworpen om naadloos te integreren in verschillende woonruimtes, waardoor het niet alleen een wellness-functie heeft, maar ook een designelement op zich wordt dat de schoonheid van het interieur versterkt.

Gervi - - De S 11 Sauna - een Samenspel van KLAFS & Studio F.A. Porsche

 

Een betoverende zintuiglijke Ervaring

Stel je voor dat je wordt omhuld door een betoverende combinatie van warmte, licht, kleur en geluid. De S 11 Sauna is niet zomaar een sauna – het is een totaalervaring die je meeneemt op een reis naar innerlijke rust en sereniteit.

De innovatieve licht- en geluidsconcepten, ontwikkeld met de expertise van Studio F.A. Porsche, creëren een omgeving die je zintuigen kalmeert en verjongt. Kies uit verschillende ceremonies en lichtstemmingen, elk geïnspireerd door de schoonheid van de natuur.

Of je nu wilt genieten van de rustgevende kleuren van een zonsondergang of de verfrissende sfeer van een ochtendgloren, de S 11 Sauna biedt een veelheid aan opties om aan je stemming en behoeften te voldoen.

Gervi - - De S 11 Sauna - een Samenspel van KLAFS & Studio F.A. Porsche

 

Een harmonieus samenspel van Exclusieve materialen

Naast het innovatieve licht- en geluidsconcept heeft de S 11 Sauna nog een ander opvallend kenmerk dat bijdraagt aan de algehele esthetiek en sfeer: het gebruik van traditioneel Japans Washi-papier.

Langs drie zijden van de sauna lopen zorgvuldig gedimensioneerde, gekantelde, horizontale houten lamellen, waarachter het doorzichtige Washi-papier schuilgaat. Dit authentieke materiaal voegt een organisch en warm gevoel van diepte en ruimtelijkheid toe aan de sauna-ervaring.

Het Washi-papier, dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn duurzaamheid en artistieke waarde, creëert een fascinerend spel van licht en schaduw. Het diffuse licht dat door het papier filtert, geeft de ruimte een magische gloed en zorgt voor een rustgevende en ontspannende sfeer.
Elk detail, van de afgeronde elementen tot de zwevende ligbanken, draagt bij aan de harmonieuze esthetiek van de S 11 Sauna. Dit samenspel van materialen is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar versterkt ook de hele wellness-ervaring door een gevoel van sereniteit en comfort te creëren.

Met de introductie van het traditionele Japanse Washi-papier als een essentieel element in het ontwerp, wordt de S 11 Sauna verheven tot een kunstwerk dat de grenzen van moderne wellness en tijdloze schoonheid overstijgt. Het is een eerbetoon aan vakmanschap, design en culturele invloeden van over de hele wereld, samengebracht in een ruimte die uitnodigt tot ontspanning en innerlijke reflectie.

De keuze voor Washi-papier illustreert op indrukwekkende wijze hoe de S 11 Sauna de perfecte harmonie vindt tussen moderne technologie en traditionele elementen, waardoor een unieke en onvergetelijke wellness-ervaring wordt gecreëerd.

Exclusiviteit in beperkte oplage

De S 11 Sauna is niet alleen een toonbeeld van luxe, maar ook van exclusiviteit. Met een gelimiteerde oplage van slechts 999 stuks wereldwijd is elke S 11 Sauna een waar kunstwerk. Elk exemplaar is voorzien van een uniek S 11-zegel met oplagenummer, waardoor het een waardevol verzamelobject wordt.

Of je nu kiest voor de vrijstaande variant met zijn verfijnde metallic kleur ‘champagne’ of voor een op maat gemaakte inbouwoptie, de S 11 Sauna voegt een vleugje exclusiviteit en verfijning toe aan je leefruimte.

Een reis naar ultieme Luxe & Welzijn

De S 11 Sauna is méér dan gewoon een sauna; het is een uitnodiging om een wereld van pure luxe en welzijn te verkennen. Het is een combinatie van vakmanschap, design en technologie die een ongeëvenaarde ervaring biedt voor de zintuigen en de geest.

Met de S 11 Sauna til je jouw wellness ervaring naar een hoger niveau en geniet je van een tijdloze reis naar ultieme ontspanning, verrijkt door het unieke samenspel van KLAFS en Studio F.A. Porsche. Stap binnen in deze luxueuze wereld en ontdek een nieuwe dimensie van wellness die je zintuigen prikkelt en je lichaam en geest tot rust brengt.

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen