gervi_logo_zwart_zoomed

Health blogger Ellis test swimspa’s

Proefzwemmen in rustige ambiance

Ellis neemt uitgebreid de tijd om de zwemspa’s van Gervi te testen

Onlangs mocht ik mezelf een middag onderdompelen in de zwemspa’s van de nieuwe binnentuin van wellnessspecialist Gervi in Maasmechelen. Behalve de tuin is ook het pand volledig nieuw. Het is volledig ingericht op buitenleven. De showroom ligt trouwens op een steenworp afstand van de vertrouwde plek langs de Rijksweg. Ik bezocht Gervi met mijn zwempak in mijn tas, want ik wist, daar gaat gezwommen worden. En dat deed ik. Naast wat inspanning, was er ook ruimte voor ontspanning, dat gaat bij Gervi gelukkig altijd hand in hand. Het zonnetje liet zich ook nog zien en zo werd het een middag genieten. Ik vertel je wat ik allemaal mocht ontdekken.

De binnentuin

De binnentuin is volledig afgesloten waardoor je uitermate goed kunt ontspannen en de zwemspa’s op je gemak kunt ervaren. De plek is prachtig ingericht met bijpassende buitenmeubels. Je zou nog bijna vergeten waar je ook alweer precies bent. Mijn handdoek legde ik op een bedje, klaar om de drie verschillende zwemspa’s te ontdekken.

Gervi - - Health blogger Ellis test swimspa's

Sport en ontspanning

Allereerst probeerde ik de Endless Pool E700. Dit vijf meter lange bad is een comfortabele zwemspa met de mogelijkheid het hele lichaam fit te houden. De tegenstroming is handmatig in te stellen. Je kunt er niet alleen in zwemmen, er is namelijk ook een loopband aanwezig. Vanaf een lengte van 1.48 m is het mogelijk om te joggen in het water. Ook dit is zo zwaar te maken als je zelf wilt. Ik probeerde beide en concludeerde dat dit best een goede workout is. Na mijn loop- en zwemsessie nam ik even wat rust in de Hydro-massage zitplaatsen. Heerlijk om lichaam en geest weer te ontspannen. Deze zwemspa is bij Gervi prachtig ingebouwd in de grond met een automatisch rolldeck dat ook als terras kan dienen.

Gervi - - Health blogger Ellis test swimspa's

Inspanning

Voor de echte sportievelingen onder ons is de Endless pool E550 het meest geschikt. Deze zwemspa is volledig ingericht op de sporter. Met zijn 4.60 m lange zwemmogelijkheden en 2.39 m breedte is er alle ruimte om goede sportbewegingen te maken. Hier geen uitgebreide ontspanningsmogelijkheden, al is er zeker wel aan ontspanning gedacht. Deze wordt verzorgd door de 23 staande hydromassagejets op rughoogte. Voor de liefhebber is het ook mogelijk om een renband toe te voegen.

 

Ontspanning

De laatste zwemspa die te vinden is in de binnentuin van Gervi is de Riptide Pro. Deze spa werd ontwikkeld voor families met kinderen. Er is gedacht aan het vermaak van de kinderen, maar zeker ook aan de ontspanning van de ouders. Je kunt in deze zwemspa de kinderen laten spelen, maar ook leren zwemmen of gewichtsloos laten stappen tegen regelbare tegenstromingen. Hebben de kinderen de spa verlaten, dan is er uitgebreid ruimte om te ontspannen in de verschillende zitplaatsen.

Ik sloot mijn zwemsessie’s af op een van de ligbedjes in de binnentuin en fantaseerde over hoe het zou zijn om één van de zwemspa’s in mijn eigen tuin te hebben. Interesse in een duik in een van deze spa’s? Neem dan eens contact op met Gervi.

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen