gervi_logo_zwart_zoomed

De Gervi fakkel wordt doorgegeven

Gervi viert speciale Gervi Transfer Party: Marjolein Nijs neemt de fakkel over van ouders Rony en Josefa. Afgelopen vrijdag was het een bijzondere dag. Het was een dag van vreugde en emotie, want tijdens de Gervi Transfer Party werd de fakkel doorgegeven van de oprichters, Rony en Josefa, aan hun dochter Marjolein. Letterlijk en figuurlijk. Het was een prachtig moment waarbij alle familieleden, leveranciers en medewerkers van Gervi aanwezig waren en mochten genieten van een waar vuurspektakel.

De Gervi Transfer Party stond voor het begin van een nieuw tijdperk, waarbij Marjolein officieel de rol van CEO op zich neemt. Na maar liefst elf jaar ervaring binnen het bedrijf, waarin ze steeds meer verantwoordelijkheden op zich nam, is ze nu klaar om de leiding te nemen. Met haar passie voor welzijn, een frisse kijk op trends en een stevige dosis ambitie zal Marjolein een nieuwe wind door haar familiebedrijf laten waaien.

Rony en Josefa kijken trots terug op hun twintig succesvolle jaren als bestuurders van Gervi en droegen vol vertrouwen het bedrijf over aan hun dochter. Ze zijn ervan overtuigd dat Gervi bij Marjolein in goede handen is en zijn dankbaar voor de unieke band die ze met Gervi heeft, aangezien ze er letterlijk mee is opgegroeid. Marjolein streeft naar vooruitgang en vernieuwing, maar is vastberaden om de identiteit en het karakter van Gervi te behouden. Zelfs in een nieuw jasje.

Gervi - - De Gervi fakkel wordt doorgegeven

Frisse wind

De Gervi Transfer Party was niet alleen een geweldig feest voor de overdracht van de fakkel, maar ook werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om de visie van Marjolein en de toekomstplannen voor Gervi te delen. Met haar ervaring als marketeer binnen het bedrijf en haar nauwe samenwerking met haar vader, heeft ze een stevige basis gelegd om haar eigen stempel op Gervi te drukken. Marjolein wil inspelen op de veranderingen in de sector. Ze brengt een jonger perspectief en is zich bewust van de toenemende behoefte aan wellness en ontspanning in een wereld vol stress en druk. Ze is van plan om te blijven investeren in de uitstraling van de winkels, de zintuiglijke ervaring van de klanten centraal te stellen en in te spelen op trends zoals duurzaamheid en personalisatie.

Daarnaast heeft Marjolein ambitieuze plannen voor de toekomst van Gervi. Ze wil een gerichtere benadering van de B2B-markt ontwikkelen, er staat een samensmelting van de twee segmenten van Gervi (Gervi en Gervi Outdoor) tot één merk op de agenda, en als kers op de taart staat er een rebranding op de planning waarbij het verhaal van Gervi nog duidelijker wordt gecommuniceerd.

Dé specialist

Gervi is sinds de opening in 1985 uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van wellness in België. We hebben een ruim assortiment aan jacuzzi’s, sauna’s, zwempa’s, infraroodcabines en andere wellness- en outdoorproducten. Met vestigingen in Maasmechelen, Hasselt, Antwerpen, Eupen, Leuven, Gent, Gistel en een online winkel streven we ernaar om het ultieme gevoel van ontspanning en welzijn bij jou thuis te brengen.

Met Marjolein Nijs aan het roer zullen we nieuwe hoogten bereiken. Haar visie, toewijding en leiderschap zullen Gervi ongetwijfeld naar een nog succesvollere toekomst leiden!

Gervi - - De Gervi fakkel wordt doorgegeven

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen