gervi_logo_zwart_zoomed

Voordelen stoombad

Een stoombad is een hete stoomtherapie behandeling die een miraculeus effect heeft op zowel de mentale als fysieke toestand van je lichaam.

De voordelen van een stoombad

Een stoombad is een hete stoomtherapie behandeling die een miraculeus effect heeft op zowel de mentale als fysieke toestand van je lichaam. Het is de perfecte remedie tegen stress dankzij de kalmerende en allround relaxerende werking die de hete stoom heeft op zowel lichaam als geest. Het gevoel van welzijn dat door een stoombad wordt opgewekt is niet beperkt tot de geest…

voordelen waar je lichaam van kan profiteren

De eerste actie van de warmte is dat het de bloedvaten verwijdt, waardoor de bloedsomloop onmiddellijk verbetert. De poriën in de huid verwijden zich ook waardoor een diepe reiniging van de huid en een grondige zuivering mogelijk wordt, wat zich vertaalt in een zachtere, meer elastische huid met een grote glans. Naast de celvernieuwing heeft de stoom een verzachtend effect op huidproblemen, waardoor acne en dermatitis worden verminderd.

De heilzame eigenschappen van een stoombad kunnen ook mensen helpen die lijden aan lokale pijn, omdat een betere bloedcirculatie meer zuurstof naar de beschadigde gebieden voert en daarmee leidt tot een onmiddellijke vermindering van de pijn en een snellere genezing.

Hitte helpt ook om de aanhoudende verkoudheidsverschijnselen te verschuiven, waardoor de neus en de borstkas worden gedeconcentreerd en het gemakkelijker wordt om zich te ontdoen van het overtollige slijm.

Gifstoffen als zout, alcohol, nicotine, cholesterol, zware metalen en andere invasieve organismen worden bij het opwarmen van het lichaam in het stoombad verdreven, alsof je lichaam in een kunstmatige koorts zit. Deze stimulering van de zweetklieren is immers de sleutel tot het klinkende succes van het stoombad.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen