gervi_logo_zwart_zoomed

Tuinzetels

Hoe heerlijk is het om te kunnen genieten van een mooie buitenruimte en ontspannen naar de natuur te kunnen kijken vanuit een gemakkelijke tuinzetel of misschien wel vanuit je eigen jacuzzi?

Tuinzetels

Hoe heerlijk is het om te kunnen genieten van een mooie buitenruimte en ontspannen naar de natuur te kunnen kijken vanuit een gemakkelijke tuinzetel of misschien wel vanuit je eigen jacuzzi? Een goede outdoor living is onlosmakelijk verbonden met een prettige wellness-ervaring. Bij wie kan je dan beter terecht voor je tuinzetels dan wellness-expert Gervi?

Tuinzetels vormen de basis van jouw outdoor living interieur. Een goede tuinzetel is comfortabel, gaat lange tijd mee en heeft bovendien een prachtig design. Neem je dus de tijd om op zoek te gaan naar het juiste meubilair. Bij Gervi vind je een groot assortiment aan kwaliteitszetels voor je outdoor living omgeving. Je kan inspiratie opdoen via de website, in de webshop winkelen, of je kan naar één van de showrooms komen voor uitgebreid en deskundig advies.

Oriënteren op de juiste tuinzetels

Bij het kiezen van de juiste buitenzetels is het van belang dat je je goed oriënteert op het aanbod. Bij Gervi ben je dan aan het goede adres. Niet alleen bieden wij een zeer ruim assortiment aan tuin zetels van uitstekende kwaliteit, je hebt bij ons ook de mogelijkheid om zowel online als offline uitgebreid te zoeken in ons aanbod.

Bekijk bijvoorbeeld eerst eens het aanbod op de website om een idee te krijgen wat Gervi op het gebied van tuinmeubilair voor je kan betekenen. Wanneer je direct een keuze heeft kunnen maken, kan je de gewenste tuinzetels direct aanschaffen in de webshop. Wil je liever uitgebreid en deskundig advies van één van de experts? Kom dan langs in de showroom, waar je samen met één van de medewerkers een goed geïnformeerde keuze kan maken. Stel samen met ons je ideale tuinzetels lounge samen.

Design buitenzetels

Stijlvolle tuinzetels dragen bij aan een prettige outdoor living ervaring. Gervi biedt daarom een ruim assortiment aan unieke designzetels. Kies bijvoorbeeld voor het opvallende en stijlvolle design van Dedon. Deze zetels worden gekenmerkt door hun ronde model en comfortabele design. Je zal ultiem kunnen relaxen in deze buitenzetels. Wil je een nog opvallender design in je tuin of buitenomgeving? Kies dan voor de prachtige kunstlederen zetels van MYYOUR. Deze design buitenzetel is te verkrijgen in verschillende uitgesproken kleurencombinaties, maten en modellen.

Kan je niet kiezen? Kom dan eens naar één van onze showrooms in Maasmechelen, Hasselt, Wilsele, Gent of Gistel om het aanbod in het echt te bekijken en uit te testen.

Uitgebreid assortiment tuinzetels te koop

Gervi heeft design meubels van Dedon, Roberti en MYYOUR in het assortiment. Elk design heeft zijn eigen unieke kenmerken en uitstraling. Kiezen kan dus behoorlijk lastig zijn. Vraag daarom via de website onze luxueuze brochure aan. Dit is vooral aan te raden als je je nog aan het oriënteren bent op de uitstraling en inrichting van jouw outdoor living. Het bekijken van onze uitgebreide brochure is het perfecte hulpmiddel om jouw ideale buitenomgeving te ontwerpen. En natuurlijk kan je voor deskundig advies over het samenstellen van een outdoor living ook in één van onze showrooms terecht.

Vraag een offerte aan

Goede tuinzetels zijn niet goedkoop. Als je lang plezier wil hebben van kwalitatief goede meubels, zal je daar in moeten investeren. Het is dus belangrijk dat je van tevoren weet wat een nieuwe tuinzetel je zal gaan kosten. Gervi begrijpt dit maar al te goed en biedt je daarom de mogelijkheid om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kan deze offerte eenvoudig aanvragen via de website. Vraag de offerte aan voor één meubelstuk, of voor een volledige set. Je wordt dan binnen drie werkdagen gebeld of gemaild door één van onze experts. Goede tuinzetels zijn vaak maatwerk. Onze offertes zijn dat daarom ook.

Gervi biedt je luxueuze tuinzetels en een persoonlijke en deskundige service. Of je nu snel en eenvoudig in onze webshop wilt bestellen, of uitgebreid met ons in gesprek wilt over jouw ideeën, wij bieden je altijd een traject op maat.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen