gervi_logo_zwart_zoomed

Tuinbank

Een mooie en comfortabele tuinbank is de basis van je tuinmeubilair. Een tuin bank vormt het hart van je meubilair en de juiste tuinbank zorgt ervoor dat jouw outdoor living een geheel wordt.

Tuinbank

Tuinbanken zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. In Gervi vind je een betrouwbare partner bij het samenstellen van je outdoor living. Gervi helpt je met het verwezenlijken van jouw ideale outdoor living en staat je bij vanaf de oriëntatiefase tot het moment van aankoop.

Het assortiment van Gervi bestaat uit verschillende soorten tuinbanken. Van een mooi basismodel tuinbank tot design tuinbanken… Gervi heeft altijd de juiste tuin bank te koop voor jou.

Een tuinbank kopen: enkele praktische tips

Gervi helpt je van begin tot eind bij de aanschaf van een geschikte tuin bank. Bij tuinbanken kopen komt namelijk meer kijken dan je aanvankelijk misschien verwacht. Niet alleen het design is belangrijk, je zal ook de juiste keuze moeten maken op het gebied van materiaal en de mate van onderhoud die de tuinbank nodig heeft.

Kijk daarom goed naar je eigen behoefte en stel jezelf de volgende vragen. Als je een onderhoudsvrije bank wilt, zal je niet elk materiaal kunnen kiezen. En waar wil je de tuinbank gebruiken? In de (overdekte) veranda of op je terras of in de tuin? Wist je dat sommige tuinmeubelen geschikt zijn om zowel binnen als buiten te gebruiken? Dit bied je weer extra mogelijkheden. En wat als het winter wordt? Heb je er de ruimte voor om je tuinbank op te slaan, of wil je deze liefst buiten laten overwinteren? In dat laatste geval is het aangewezen om tuinbanken van zeer goede kwaliteit en gemaakt van duurzame all weather materialen te kiezen. Zo weet je zeker dat ze de diverse weersomstandigheden goed kunnen doorstaan en dat je er jarenlang plezier van zal hebben.

Wil je graag deskundig advies? Leg dan je wensen en behoeften bij onze professionals neer. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

De juiste tuinbank te koop

Het assortiment te koop tuinbanken is zeer divers en uitgebreid. Een tuinbank kopen is dan ook iets waar je gerust de tijd voor kan nemen. Mooie en kwalitatief goede tuinbanken zijn niet goedkoop en als je een design tuinbank wilt, zal je een behoorlijke investering moeten doen. Wil je tuinbanken kopen dan is het aangewezen om je eerst goed te oriënteren en te vergelijken. Gervi helpt je hierbij. Niet alleen hebben wij een ruim assortiment tuinbanken te koop, wij helpen je graag met het maken van een goed geïnformeerde keuze.

Kom bijvoorbeeld eens langs in één van onze showrooms te Maasmechelen, Hasselt, Gent en Wilsele. Je kan hier ons exclusieve aanbod design tuinbanken van gerenommeerde merken als Dedon, Roberti en MYYOUR uitgebreid bekijken en uitproberen. Onze experts staan voor je klaar om je te informeren over de eigenschappen, materialen en mogelijkheden die je op het vlak van tuinmeubilair heeft.

Tuinbank online kopen

Lukt het je niet om op korte termijn eens tot bij ons te komen en wil je je graag al eens een goed beeld vormen van de mogelijkheden die wij jou bieden? Kijk dan al eens rond op onze website en / of vraag onze outdoor living brochures aan via onze website. Binnen enkele dagen krijg je de brochure met ons gehele aanbod al thuisgestuurd. Zoek gericht op de te koop tuinbank van jouw wensen of doe inspiratie op voor een geheel nieuwe outdoor living.

Heb je naar aanleiding van ons aanbod in de brochure of op de website al een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw gewenste tuinbank online kopen. In de efficiënte webshop op Gervi.be kan dat zeer eenvoudig, veilig en snel. Je kan bij ons ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kan eenvoudig via de website. Binnen drie werkdagen neemt een medewerker van Gervi contact met je op om de details door te spreken. De offerte wordt opgesteld naar aanleiding van de door jou opgegeven informatie. Je krijgt dus echt een persoonlijk kostenplaatje.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen