gervi_logo_zwart_zoomed

Een parasol van Tuuci

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe design parasol voor je tuin of jouw restaurant? Dan biedt het merk Tuuci uit Miami de perfecte stijlvolle bescherming voor wat de zomerdag je te bieden heeft. De innovatie en technologie van Tuuci is een indirecte knipoog naar de scheepsindustrie en het design van de parasol creëert tegelijkertijd een meerwaarde voor de sfeer in je tuin of op je terras. Tuuci ontwikkelt herkenbare en inspirerende design parasols die eenvoudig en doeltreffend geïntegreerd kunnen worden op de gewenste plek, voor een betere buitenbeleving. Kies daarom voor een zorgeloze zomer met de parasols van Tuuci. 

Parasol Tuuci: de mogelijkheden

In de eerste plaats zorgt de parasol ervoor dat je geen schade oploopt door te veel te worden blootgesteld aan zonlicht gedurende de dag. En natuurlijk ook dat je zonder last van de zon in je ogen lekker een boek in je tuin, aan het zwembad, of op je dakterras kunt lezen. Ze zijn echter ook goed bestendig tegen een zomerse bui of windvlagen. Je hoeft dus zeker niet in paniek te raken als je een aantal alarmerend grijze wolken in de lucht ziet. Wanneer echt noodweer ontstaat, dan kan je bovendien de parasols eenvoudig sluiten en eventueel verplaatsen. De parasols van Tuuci voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dit maakt parasols dan ook uitermate geschikt voor zowel thuisgebruik als voor horecagelegenheden of zelf (privé-) stranden.

De producten danken hun duurzaamheid onder andere aan een voortdurende ontwikkeling, krachtige frames van sterke materialen en een zeer weersbestendig doek. Je kan er dus ook op rekenen dat je met een Tuuci parasol lang voorzien bent. Een voorbeeld van de kwalitatieve producten uit het assortiment van Tuuci is de gebruiksvriendelijke Tuuci Ocean Master of Tuuci Ocean Master Classic, die geen zonnestralen doorlaat en tegelijkertijd krachtige windstoten kan weerstaan. 

Tuuci parasol prijzen en Gervi

Voor een nieuwe Tuuci parasol of talloze andere tuinmeubelen en wellness artikelen voor je in de tuin, is Gervi de ideale distributeur en partner. Naast een nieuwe Tuuci parasol kan je bovendien ook kiezen voor bijhorende accessoires, zoals optionele hoezen en voeten. Je producten aanschaffen bij Gervi betekent kunnen profiteren van kundig advies van onze medewerkers, de mogelijkheid om het assortiment echt te kunnen ervaren en uitproberen in onze showroom, of gewoon simpelweg op elk moment van de dag jouw favoriete artikelen op internet kunnen uitkiezen in onze catalogus en webshop. 

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen