gervi_logo_zwart_zoomed

Voordelen bij infraroodcabine gebruik

De infraroodcabine voordelen zijn talrijk. Gervi geeft je een beknopt overzicht van de belangrijkste gezondheidsvoordelen. Wil je graag meer weten? Breng een bezoek aan één van de inspirerende infrarood winkels van Gervi.

Voordelen bij infraroodcabine gebruik

Wil je graag meer weten? Breng een bezoek aan één van de inspirerende infrarood winkels van Gervi. Onze medewerkers bekijken graag samen met jou welke infraroodcabine voordelen specifiek voor jouw persoonlijke gezondheidstoestand interessant kunnen zijn.

Bij wekelijks gebruik van een infraroodcabine van Infraworld geniet je van de volgende infraroodcabine voordelen:

  • Full spectrum infrarood activeert je lichaam. Deze infrarood straling omvat A, B en C straling en dekt dus het volledige ABC-spectrum van infraroodlicht.
  • Door deze activatie van je lichaam, worden ook je spieren opgewarmd in een full spectrum infrarood sauna. Met andere woorden, je gaat passief sporten in full spectrum infraroodcabines.
  • Je hartslag stijgt (lichtjes), waardoor je bloedcirculatie verbetert en al je lichaamsdelen (tot in je kleinste teentje!) optimaal doorbloed zijn. Hierdoor worden afvalstoffen sneller opgeruimd en gaat je lichaam meer zuivere zuurstof opnemen. Dit heeft tot gevolg dat je gaat ontgiften in de ir sauna full spectrum.
  • Je kunt een sessie van 45 minuten in een infraroodcabine vergelijken met een stevige wandeling waarbij je goed doorstapt (passief sporten). De opgesomde voordelen maken ook een infrarood sauna gezond.

Moet je zweten in een full spectrum sauna?

Niet noodzakelijk, je hoeft niet te zweten in een infraroodcabine om te ontgiften.

Bijvoorbeeld als je plaatsneemt voor een losse infraroodstraler, zal je niet noodzakelijk transpireren gezien de omgevingstemperatuur normaal is. Toch zal je ontgiften door het full spectrum infrarood dat inwerkt op de spieren en gewrichten in je rug, schouders en nek.

Is een korte golf infrarood sauna gezond?

Absoluut! Een sauna met infraroodstralers korte golf zal je laten genieten van de positieve effecten van de korte golf (A-golf).

Na 10-15 minuten plaatsgenomen te hebben voor de infrarood straler, zal je spier- en gewrichtspijn zijn afgenomen en zal je je zalig opgewarmd voelen. De vlaktepanelen in een infraroodcabine (lange golf, C-golf) zijn minder intens en geven je een zalige, milde straling die zorgt voor diepe ontspanning, zowel fysisch als psychologisch.

Infraroodcabine, Gezondheid: is er een link?

Als je je nog afvraagt: infraroodcabine gezondheid, wat hebben die twee woorden met elkaar te maken? Breng een bezoek aan één van onze infrarood winkels in Maasmechelen, Hasselt, Leuven of Gent. Onze infrarood specialisten leggen je graag in detail de voordelen van een infraroodcabine uit. Wil je zelf ervaren wat een ir cabine kan betekenen voor jouw gezondheid? Vraag je gratis test. Wij ontvangen je graag op afspraak voor een namiddag of avond uitgebreid testen en vergelijken van infraroodcabines.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen