gervi_logo_zwart_zoomed

Infraroodcabines: onze 2 merken

Je wil enkele merken van infraroodcabines vergelijken? Gervi biedt je keuze uit drie merken van infraroodcabines. Elk merk heeft specifieke modellen en infraroodcabine prijzen.

Infraroodcabines van Infraworld

Infraworld biedt een uitgebreide keuze aan infraroodcabines. Zowel kleine standaard infraroodcabines met enkel vlaktepanelen (lange C-golf), als een design infrarood sauna met sauna kachel, full spectrum infraroodstraler (korte golf) en vlaktepanelen (lang golf). De meest populaire infraroodcabine van Infraworld is de Triosol cabine. In deze cabine geniet je van de helende A, B en C infraroodstraling én de zuiverende werking van de zoutverdamper op je luchtwegen en huid.

Infrarood sauna’s van KLAFS

Bij een infrarood sauna van KLAFS wordt er meestal gestart van een traditionele sauna met elektrische sauna kachel. Met deze sauna oven kan je de ir sauna tot op temperatuur (50°C) brengen. Vervolgens kan je je neerzetten op een saunahanddoek zodat jouw rug, nek en schouders zich voor het full spectrum infrarood element bevinden.

Met behulp van een drukknop in de sauna, kan je de korte golf infrarood straler activeren. Deze zal dan gedurende 10-15 minuten (instelbaar) helende infraroodwarmte afstralen op de blootgestelde lichaamsdelen. Na deze sessie, kan je nog een 30-tal minuten verder ontspannen, eventueel liggend, in de warme infrarood sauna.

Infraroodcabines vergelijken

Je wil een ir cabine kopen? Dan moet je zeker onze infraroodcabines vergelijken. Je kan één of meerdere infrarood brochures aanvragen of een bezoek brengen aan onze infrarood winkels in Gent, Hasselt, Leuven of Maasmechelen. In elke winkel van Gervi vind je een uitgebreid assortiment infraroodcabines, zowel van Infraworld als de infrarood sauna’s van KLAFS.

Onze wellness specialisten kennen onze ir sauna’s door en door en beantwoorden met veel plezier al je vragen. Voor infraroodcabines op maat, wordt er standaard een plan uitgetekend zodat je een perfecte weergave krijgt van hoe de cabine er zal uitzien. Indien je dat wenst, komen onze medewerkers tot bij jou thuis om de cabine op te meten en de installatie van een infraroodcabine voor te bereiden (volledig vrijblijvend en kosteloos).

Test infrarood sauna: een namiddag of avond vrijblijvend genieten

Indien je dit wenst, kunt u, samen met je partner of gezin, onze infraroodcabines testen. Onze wellness winkels zijn, na sluitingstijd, een zalige haven van rust en ontspanning, waar je alle wellness artikelen kunt testen. Interesse in een infrarood test? Neem dan telefonisch of online contact op!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen