gervi_logo_zwart_zoomed

Infraroodcabines vergelijken: een must-do voor elke koper!

Als je op zoek gaat naar de beste infraroodcabine voor jezelf en je gezin, zal je al snel ontdekken dat er heel wat keuze is. Infraroodcabines vergelijken doe je best op basis van enkele duidelijke criteria. Gervi helpt je op weg…

Infraroodcabines vergelijken: de houtsoort

Zowel voor de binnenbekleding als voor de buitenafwerking van je infraroodcabine, heb je de keuze uit verschillende materialen en houtsoorten. Noorse den, vurenhout, of het populaire ceder zijn opties voor binnenkant. Ceder is een geliefde houtsoort voor de wanden van een infraroodcabine. Cederhout bevat veel etherische oliën en geeft een heerlijk, zeer herkenbaar aroma af. Zeker wanneer de temperatuur in de infraroodcabine oploopt. Alpenden is ook een optie. Het aroma van alpenden heeft een slaapbevorderend en ontspannend effect. Ideaal dus voor een zalige nachtrust na je sessie in de infrarood cabine.

Infraroodcabines vergelijken: de functionaliteiten

Niet iedere infraroodcabine is identiek en biedt je dezelfde mogelijkheden. In de Triosol cabine van Infraworld geniet je van 2 types van infraroodstraling.

Vlaktepanelen tegen de binnenwanden van de cabine wekken een milde infraroodstraling op (lange C-golf). Deze zachte vorm van infraroodstraling omhult je volledige lichaam in de cabine. Je geniet er de volledige duur van de sessie van. De VitalLight stralers geven zowel de lange, middellange als de korte infrarood golven af. Deze korte infraroodgolven (A-straling) dringen dieper door in de huid, tot bij de spieren en gewrichten. Zij zijn intens en gericht op de rug, nek en schouders. Je kan er max. 15 minuten van genieten.

Naast de Triosol cabine die je beide types infraroodstraling geeft, kan je ook kiezen voor een cabine met enkel vlaktepanelen of enkel stralers. Onze wellness experts ondersteunen ej graag bij het kiezen van de beste infraroodcabine voor jouw persoonlijke situatie.

Infraroodcabines vergelijken: de afmetingen

Bij Gervi vind je cabines van alle afmetingen, van klein tot groot. In elke Gervi showroom vind je enkele standaardmodellen. Voor deze infraroodcabines zijn de afmetingen, de houtsoort (zowel binnen- als buitenkant) en de functionaliteiten vast. Vind je echter niet jouw perfecte infraroodcabine tussen de bestaande modellen. Geen enkel probleem! Gervi biedt je ook infraroodcabines op maat aan. In dat geval kan je zelf alles kiezen: de afmetingen, de houtsoort en de functionaliteiten.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen