gervi_logo_zwart_zoomed

5 must-have accessoires voor jouw sauna of infraroodcabine

Deze 5 must-have accessoires voor jouw sauna of infraroodcabine zijn ook te koop via de Gervi webshop.

5 must-have accessoires

In onze Gervi showrooms kan je terecht voor jouw gedroomde sauna, stoombad of infraroodcabine. Maar, wist je dat je bij Gervi ook op het juiste adres bent voor trendy, luxueuze accessoires die een extra dimensie geven aan je wellness ervaring?

Linnen sauna handdoek en saunakussen

Deze KLAFS handdoek bestaat uit 70% linnen en 30% katoen. Linnen is een hoogwaardig natuurmateriaal met de ideale eigenschappen voor exclusief saunatextiel. In vergelijking tot badstof, kan linnen 3x de hoeveelheid aan water opnemen en het voelt daarna nog steeds aangenaam en droog. Bovendien neemt linnen minder snel vuil op en is het wasbaar tot 60°C. Het bijpassende saunakussen biedt je extra comfort.

Aromaset van KLAFS (4 x 30ml)

Deze aromaset bevat 4 flesjes olieconcentraat van 30ml, geschikt voor talrijke opgietsessies in de sauna. Zo kan je ook regelmatig van een nieuw aroma genieten. Voor een oplossing van 1 liter heb je slechts 10 druppels nodig. Je kan kiezen uit de aromoset “Klassiek” of “Fruitig”.

Kruidenbuiltje van Infraworld

Heb je een zoutverdamper in jouw infraroodcabine? Plaats dan een kruidenbuiltje op de verdamper voor extra aromatherapie. Door de waterdamp die omhoog cirkelt (al dan niet verrijkt met zout), komt ook het aroma vrij uit het builtje. Het kruidenbuiltje kan je meerdere sessies gebruiken. Je vindt de verschillende kruidenbuiltjes in de Gervi webshop.

Aromaschaaltje en geurset

Ook in een infraroodcabine zonder zoutverdamper, kan je genieten van de weldaad van heerlijke aroma’s. Plaats eenvoudigweg een aromaschaaltje in de cabine en vul dit met enkele druppels van je favoriete aroma. Een geurset bevat 3 verschillende geurtjes zodat je regelmatig kan afwisselen.

Buitendouche JEE-O

Na afloop van je sauna- of infraroodsessie is het aangewezen om lauw tot koud te douchen. Als dat in de frisse buitenlucht kan, is dat absoluut een pluspunt. Een buitendouche op je terras of in je tuin, biedt je die mogelijkheid. Je kan kiezen voor een douche met enkel koud of koud én warm water. De buitendouches van JEE-O zijn bovendien ook een echte streling voor het oog…

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen