gervi_logo_zwart_zoomed

Skill Row

Technogym presenteert de Skillrow, een fitnesstoestel voor op het droge met alle voordelen van een authentieke roeiervaring

Skillrow van Technogym: roeien op het droge

De Skillrow werd ontwikkeld in samenwerking met professionele atleten en diverse academische onderzoeksinstellingen. Daardoor kan de Skillrow worden omschreven als de eerste indoor roeimachine die aërobe training (cardio) en anaërobe training (krachttraining) combineert. Bovendien leunt de snelheid van de Skillrow tijdens het hoogtepunt van de inspanning veel dichter aan bij de snelheid van de roeispanen in een echte roeiboot, in vergelijking met andere traditionele roeimachines. Nog drie eigenschappen maken van de Skillrow een roeimachine zoals we deze nog nooit eerder zagen.

Skillrow App

De Skillrow App, gemakkelijk te downloaden op uw smartphone, biedt u een keuze uit vier mogelijke trainingsprogramma’s. Met Race to the Pace kiest u een virtuele boot waartegen u kan racen. U kan uw resultaten ook delen met uw vrienden en het op die manier tegen hen opnemen. TNT Programs biedt specifieke oefeningen die zorgen voor kracht en evenwicht. Dankzij BioFeedback krijgt u live feedback over uw prestatie, waardoor u tijdens de training kan bijstellen waar nodig. Ten slotte heeft u met Virtual Trainer de mogelijkheid roeiles te krijgen van professionele atleten zoals Kenny Santucci en Scott Durant.

Aquafeel

De Skillrow werd zodanig ontworpen dat roeien met deze roeimachine vergelijkbaar aanvoelt als roeien in het echt. De weerstand die wordt gegenereerd door de Skillrow volgt namelijk de natuurlijke curve van een roeispaan in het water. Bovendien kent deze weerstand een graduele opbouw. Hierdoor zullen uw bewegingen vloeiender verlopen en ontlast u tegelijkertijd de onderrug.

Multidrive Technology

Hetgeen de Skillrow ten slotte nog uniek maakt is de mogelijkheid extra weerstand toe te voegen aan de weerstand die al wordt gecreëerd door luchtverplaatsing. Traditionele roeimachines genereren namelijk enkel weerstand door de verplaatsing van lucht en zijn daarom uitsluitend bestemd voor cardiotraining. Met de Skillrow kan u de weerstand echter nog verder verhogen. Hierdoor verandert u deze roeimachine in een ideaal fitnesstoestel voor krachttraining.

Skillrow in uw Gervi showroom

De Skillrow roeimachine van Technogym is verkrijgbaar in de showrooms van Gervi Maasmechelen, Gervi Hasselt en Gervi Leuven of online in onze webshop.

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen