gervi_logo_zwart_zoomed

Win 1 van de 3 Gratis Wellness belevingsmomenten bij Gervi Maasmechelen

Droom je ervan om je te ontspannen in een luxueuze wellnessomgeving, omringd door de sereniteit en privacy van een prachtig aangelegde testtuin? Gervi Maasmechelen biedt je nu de unieke kans om dit te ervaren! We verloten 3 exclusieve Wellness Belevingsmomenten onder klanten die tijdens de Paasvakantie een aankoop doen in onze Gervi Outdoor Pop-up store in Maasmechelen Village.

De magie van een Wellness Belevingsmoment

Stel je voor: je stapt onze Testtuin binnen en wordt onmiddellijk overweldigd door een gevoel van rust. De harmonieuze inrichting, het zachte geborrel van water en afgeschermde omgeving voeren je mee naar een wereld van pure ontspanning. Dit is wat onze winnaars kunnen verwachten:

  • Rust en Privacy: Geniet van een ongestoord moment met je dierbaren, weg van de alledaagse hectiek
  • Lekkere Bubbels en Hapjes: Laat je verwennen met de heerlijke hapjes en sprankelende bubbels
  • Topklasse Wellnesservaring: Ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van onze spa’s, sauna’s en wellness oplossingen


Deze unieke te winnen belevingsmomenten zijn de perfecte manier om te genieten van de ultieme ontspanning. Voorzien van bubbels, hapjes en de nodige privacy, wordt elke winnaar getrakteerd op een onvergetelijke 2 uur durende ervaring in onze Testtuin van Gervi Maasmechelen. Dit is jouw kans om als Gervi Outdoor klant te ontdekken hoe de premium wellness-oplossingen van Gervi jouw dagelijks leven kunnen verrijken.

Hoe kun je winnen?

Deelnemen is eenvoudig: elke klant die tussen maandag 1 april en zondag 14 april 2024 een aankoop doet in de Gervi Outdoor Pop-up store in Maasmechelen maakt kans op 1 van de 3 belevingsmomenten (2u elk). Een onschuldige hand zal de gelukkige winnaars kiezen, die we met trots zullen aankondigen op onze website en sociale mediakanalen.

Gervi Outdoor Pop-up - Maasmechelen Village - Actie BelevingsmomentTesttuin Gervi

Ontdek Gervi’s Outdoor Pop-upstore in Maasmechelen Village

De Gervi Outdoor Pop-upstore in Maasmechelen Village is een tijdelijke oase van luxe en ontspanning, speciaal ontworpen voor liefhebbers van hoogwaardige Outdoor Living producten zoals luxe tuinmeubelen en accessoires. Voor een beperkte periode, van 21 maart tot 21 april, hebben bezoekers de exclusieve kans om een selectie van premium tuinmeubilair en outdoor accessoires te verkennen. Deze pop-upstore belichaamt de essentie van Gervi’s streven naar kwaliteit, stijl en duurzaamheid, en biedt speciale prijzen op topmerken die je nergens anders vindt.

Een unieke shoppingervaring

Bij Gervi is elke klant koning. De Gervi Outdoor pop-upstore is méér dan alleen een plek om te winkelen; het is een bestemming waar je persoonlijk advies en service van topniveau ontvangt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte items die niet alleen aan je wensen voldoen, maar ook je buitenruimte transformeren in een paradijs van comfort en stijl.

Exclusieve aanbiedingen in luxe tuinmeubelen

Alleen tijdens de periode van de Pop-up biedt Gervi Outdoor in Maasmechelen Village unieke aanbiedingen die speciaal zijn samengesteld voor onze pop-upstore-bezoekers. Van luxe loungesets, exclusieve parasols of stijlvolle accessoires; elk item in onze collectie is geselecteerd om een vleugje elegantie en ontspanning toe te voegen aan je tuin of terras. Dit aan een unieke prijs. Dit is de ideale gelegenheid om te investeren in je eigen plekje van ontspanning en beleving, met de garantie van Gervi’s kwaliteitsbelofte. Kwaliteit, luxe en klanttevredenheid staan centraal. 

📍 Je vind onze tijdelijke Gervi Outdoor Pop-up Store van 21/03 tot 21/04 in Maasmechelen Village: Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen

Gervi Outdoor Pop-up - Maasmechelen Village - Actie Belevingsmoment

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen