gervi_logo_zwart_zoomed

VIP Dagen Hasselt

Exclusieve uitnodiging voor de VIP Dagen bij Gervi Hasselt op 23 & 24 maart! Kom onze gloednieuwe testtuin en nieuw ingerichte Outdoor Living afdeling ontdekken. Geniet van exclusieve hapjes en ongekende inspiratie naar meer ontspanning en genieten in eigen huis.

VIP Dagen bij Gervi Hasselt: Genieten & Ontspannen in stijl

Welkom bij een weekend dat volledig in het teken staat van ontspanning, luxe en genieten. Bij Gervi Hasselt, jouw expert in wellness en outdoor living, is er iets heel speciaals aan de hand. En daar hebben we 3 héle goede redenen voor!

  • We vieren het feit dat we alweer 1,5 jaar geleden onze intrek namen in onze prachtige nieuwe locatie op de Herkenrodesingel in Hasselt
  • We nodigen iedereen ook uit voor de grandioze opening van onze gloednieuwe testtuin
  • Daarnaast is er de opening van onze nieuwe Outdoor Living afdeling

Inschrijven kan eenvoudig via dit formulier.
 
 

Een nieuwe thuisbasis vol Wellness & Outdoor Living oplossingen

Het lijkt nog maar gisteren dat we de deuren openden van onze nieuwe locatie even verderop op de singel in Hasselt. Door omstandigheden hadden we nog niet de gelegenheid een officiële openingsrecepte te houden. Tot nu. Deze verhuizing was een mijlpaal in onze geschiedenis, symbolisch voor groei, vernieuwing, en nóg meer mogelijkheden om onze Lifestyle oplossingen te presentaren voor jou, onze gewaardeerde klant.

Onze nieuwe thuisbasis heeft ons in staat gesteld om onze klanten nog beter te ontvangen, met meer ruimte voor onze uitgebreide collecties en persoonlijke benadering. Dit VIP Dagen Opendeurweekend is ons moment om samen met onze klanten en sympathisanten dit nieuwe hoofdstuk te vieren.

VIP Dagen - Gervi Hasselt

Ontdek onze gloednieuwe ingerichte Testtuin

Misschien wel het meest exciting onderdeel van onze VIP Dagen bij Gervi Hasselt is de opening van de gloednieuwe testtuin. Hier kun je verschillende Wellness oplossingen zoals HotSpring spa’s, sauna, en zwemspa in actie zien en  persoonlijk ervaren hoe Wellness thuis jouw dagelijks leven kan verrijken.

Onze testtuin is ontworpen als een oase van rust en ontspanning, waar potentiële klanten de kwaliteit en het comfort van onze Premium merken zelf kunnen ontdekken. Vaak is het testen van onze Wellness producten bepalend in de keuze van de juiste HotSpring Spa. Want elk type biedt immers specifieke voordelen en ervaringen. Het is een unieke kans voor extra inspiratie hoe jouw thuis te transformeren in een persoonlijk wellnessresort.

VIP Dagen Hasselt 2024

Een volledige afdeling gewijd aan Luxe Tuinmeubelen

De introductie van onze nieuwe Outdoor Living afdeling is een directe reactie op de groeiende vraag naar hoogwaardige, kwalitatieve tuinmeubelen van topmerken. Denk hierbij aan prachtige collecties van o.a. Kettal, Jardinico, Dedon, B&B Italia, Umbrosa, Glowbus, …

Op onze eerste verdieping vind je nu een zorgvuldig samengestelde collectie van de Premium buitenmeubelen, boordevol ideeën en inspiratie om van jouw tuin een verlengstuk van je woonkamer te maken. Van comfortabele loungesets tot elegante eettafels, elk stuk weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid, en design. Onze VIP Dagen bij Gervi Hasselt bieden de perfecte gelegenheid om je te laten inspireren door de nieuwste trends in outdoor living.

VIP Dagen - Hasselt

Jouw persoonlijke uitnodiging

De VIP Dagen bij Gervi Hasselt zijn méér dan zomaar een evenement; het is een waardering naar onze trouwe klanten met een vleugje wellness, luxe en een knipoog naar het buitenleven. Wij bij Gervi geloven dat ware ontspanning en genieten hand in hand gaan met persoonlijke service en aandacht.

Daarom nodigen we jou, onze gewaardeerde klant, persoonlijk uit om samen met ons dit bijzondere weekend te ervaren. Laat ons jouw gids zijn in de wereld van Wellness, Lifestyle en Outdoor Living. Ontdek onze nieuwigheden, geniet van exclusieve aanbiedingen, en laat je inspireren door de mogelijkheden die jouw thuis kunnen transformeren.

Tijdens de VIP Dagen verwelkomt Team Gervi Hasselt je met een feestelijke openingsreceptie, waar je in een ontspannen sfeer kunt genieten van een stijlvol hapje en een drankje.

Dus, noteer in je agenda en maak je klaar voor een weekend vol ontspanning, innovatie, en inspiratie. Bij Gervi Hasselt draait alles om het vieren van het goede leven, in stijl en comfort. Wij kijken uit naar jouw komst en zijn enthousiast om samen deze nieuwe mijlpalen te vieren.

  • Wanneer? Op zaterdag 23 maart (10u-18u) en zondag 24 maart (13u-18u)
  • Waar? Gervi Hasselt – Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt (routeplanner)

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen