gervi_logo_zwart_zoomed

VIP Dagen Gistel 2024

Gervi, al jarenlang je gids in de wereld van luxe wellness, nodigt je uit om onze passie voor buitenleven en ontspanning te delen tijdens de prestigieuze Hof en Huis Tuinbeurs in Torhout. Deze bijeenkomst, die al meer dan drie decennia het beste op het gebied van huis- en tuininrichting viert, biedt je dit jaar van 17 tot en met 20 mei een unieke kans om ons uitgebreide aanbod van spa’s en wellnessoplossingen te ontdekken. Het evenement, gesitueerd in het prachtige domein van Kasteel d’Aertrycke, is de perfecte setting om te inspireren en geïnspireerd te worden.

De Hof en Huis Tuinbeurs: een traditie van Innovatie & Kwaliteit

Met een geschiedenis die rijk is aan innovatie, vormt de Hof en Huis Tuinbeurs het hart van de Belgische tuin- en interieurcommunity. Elk jaar weer trekt het evenement duizenden bezoekers, allen op zoek naar inspiratie, kwaliteit en vernieuwing. De editie van dit jaar zet deze traditie voort met een verwachte opkomst van meer dan 180 exposanten. Gervi Gistel is trots om tussen deze zorgvuldig geselecteerde deelnemers te staan, elk met hun unieke bijdrage aan een leven vol schoonheid en comfort.

Onze Mei-Actie: Een verlenging van Luxe & Comfort

In lijn met onze voortdurende inzet om het allerbeste in wellness en ontspanning te bieden, loopt onze Mei-actie door tijdens de aanvang van de Hof en Huis Tuinbeurs. Voor alle bezoekers van de beurs onderstrepen we deze unieke kans: bij aankoop van een HotSpring Spa tijdens de maand mei, bieden we luxe outdoor relaxmeubelen ter waarde van €2.194 geheel gratis aan. Deze actie weerspiegelt onze filosofie van het samenvoegen van esthetiek, comfort, en duurzaamheid in je tuin, waarbij we elke buitenruimte transformeren in een persoonlijke wellness-oase.

Waarom Gervi synoniem staat voor uitmuntendheid in Wellness

Bij Gervi geloven we dat ware wellness verder gaat dan producten; het is een levenswijze die harmonie en welzijn in elke omgeving brengt. Onze spa’s en meubelen belichamen deze filosofie, gecreëerd met een compromisloze aandacht voor detail, kwaliteit en functionaliteit. We bieden een op maat gemaakte wellnessoplossing, specifiek voor jou ontworpen, zodat je eigen huis kan transformeren in het ultieme ontspanningsparadijs.

Gervi Gistel - VIP Dagen

Een bezoek aan Gervi op de Hof en Huis Tuinbeurs: Een belevenis

We verwelkomen je graag op onze stand tijdens de Hof en Huis Tuinbeurs. Deze gelegenheid is ideaal om onze hoogwaardige spa’s zelf te ervaren, vragen te stellen en de voordelen van onze mei-actie te ontdekken. Laat je inspireren door de mogelijkheden om je buitenruimte om te vormen tot een verfijnde, ontspannende omgeving waar luxe en comfort samenkomen.

De Hof en Huis Tuinbeurs is niet zomaar een evenement; het is een viering van de schoonheid en mogelijkheden die ons omringen. Van weelderige plantendisplays en innovatieve tuinontwerpen tot culinaire verrassingen en exclusieve wellnessoplossingen, de beurs biedt een wereld van inspiratie. Het domein d’Aertrycke, met zijn sprookjesachtige kasteel en uitgestrekte tuinen, biedt de perfecte achtergrond voor dit unieke evenement.

Uiteraard gelden onze Mei-actie voorwaarden en VIP Dagen ook in onze Gervi Toonzaal van Gistel. Ook daar is iedereen van harte welkom om onze kwalitatieve Wellness oplossingen te komen ontdekken bij een stijlvol hapje en glaasje bubbels.

Kom en ontdek wat Gervi voor jou kan betekenen. Laat ons je leiden naar een wereld waar ontspanning, luxe en natuur in perfecte harmonie samenkomen. Dit is je kans om deel uit te maken van een unieke wellnesservaring. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan je droom van perfecte ontspanning en welzijn. Mis deze bijzondere kans niet en laat Gervi je gids zijn in de wereld van luxe wellness.

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen