gervi_logo_zwart_zoomed

VIP Dagen Gervi Outdoor 2024

Op zoek naar inspiratie voor je tuin of terras? Heb je een voorkeur voor topkwaliteit en design? Kom dan naar onze VIP Dag op 25 en 26 mei bij Gervi Outdoor in Maasmechelen. Guy Wolfs, een expert in exclusieve tuinontwerpen, zal aanwezig zijn om zijn unieke stijlen en prachtige projecten te presenteren.

Een exclusieve blik op Gervi Outdoor en Wellness

In onze Gervi toonzalen in Maasmechelen, die zich richten op luxe voor Wellness en Outdoor, creëren we een unieke ervaring waar luxe en lifestyle naadloos samenvloeien. Op onze VIP Dagen transformeren we ons centrale magazijn – dat beide toonzalen met elkaar verbindt – in een verlengde van showroom waar verschillende producten naadloos in elkaar overlopen. Een unieke kans om eens een kijkje te nemen achter de schermen van Gervi!  Je avontuur begint tussen de high-end parasols en tuintafels, en leidt je vervolgens naar het gebied van BBQ’s en tuinaccessoires naar onze Wellness afdeling. Deze geleidelijke overgang biedt een boeiende route die de harmonie tussen binnen- en buitenruimtes benadrukt, een perfecte weergave van de essentie van onze Gervi toonzalen en de filosofie achter onze premium producten van absolute topmerken.

Ontmoet de Tuinontwerp Expert: Guy Wolfs

Guy Wolfs is niet alleen een gerenommeerde tuinontwerper; hij is ook iemand die een absolute passie heeft voor het creëren van functionele en esthetische buitenruimtes. Zijn werk is bekend om het naadloos integreren van natuurlijke elementen met moderne design trends, waardoor elke tuin een uniek kunstwerk wordt.

Tijdens de VIP dagen bij Gervi Outdoor zal Guy Wolfs een deel van onze Outdoor toonzaal inrichten om zijn innovatieve tuinontwerpen te tonen. Dit is je kans om persoonlijk kennis te maken en gespecialiseerd advies te krijgen over hoe je je tuin kunt transformeren in een prachtige en functionele buitenruimte.

VIP Dagen Gervi Outdoor Maasmechelen

Vip Dagen bij Gervi Outdoor als inspiratie voor je tuin

Gelegen in het hart van Maasmechelen, biedt Gervi Outdoor een exclusieve inspritatie in de wereld van luxe en ontspanning. Als specialist in hoogwaardige Lifestyle- en Outdoor producten, onderscheidt Gervi Outdoor zich door een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat het allerbeste van comfort en stijl combineert. De ruim opgezette toonzaal van 1.800m², ontworpen om klanten mee te nemen op een inspirerende ontdekkingsreis, weerspiegelt de filosofie van het naadloos integreren van binnen- en buitenruimtes. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen bij de prachtige tuinsets en parasols, en zich langzaam laten leiden naar de elegante zitmeubelen en stijlvolle accessoires. Deze producten zijn niet alleen een toonbeeld van kwaliteit en duurzaamheid, maar ook van de moderne esthetiek die Gervi Outdoor nastreeft. Elk bezoek is een stap naar het verwezenlijken van een droomtuin, compleet met alle elementen voor het ultieme buitenleven.

Een VIP evenement vol inspiratie

Geniet van een sfeervolle setting met stijlvolle hapjes en drankjes en laat je inspireren door de unieke oplossingen en stijlen die Gervi Outdoor en tuinontwerper Guy Wolfs te bieden heeft. Of het nu gaat om een kleine tuin, een groot terras of een groot landgoed, We delen graag onze expertise om élke buitenruimte te veranderen in iets bijzonders.

Zorg dat je erbij bent tijdens onze Outdoor VIP Dag voor een onvergetelijke ervaring met exclusieve aanbiedingen en persoonlijke aandacht van Guy Wolfs en het Gervi Outdoor team!

Inschrijven is gratis en kan via deze link of onderstaand formulier.

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen