gervi_logo_zwart_zoomed

Smartop: De ultieme spa cover

Al jarenlang zijn spa-eigenaren wereldwijd op zoek naar een alternatief voor hun spa cover. Standaard covers zijn vaak wat waterdoorlatend, en krijgen daardoor op termijn last van schimmel en verliezen hun vermogen om warmte vast te houden. Dit resulteert in hogere energiekosten en meer onderhoud.

Levenslange garantie

Smartop biedt hier een antwoord op, want deze cover komt met een levenslange garantie. De stof is extreem duurzaam, sluit volledig af en neemt geen water op. Het is ook bijzonder robuust met behoud van zijn modieuze uitstraling.

En als we zeggen “levenslang”, bedoelen we dat deze hoes de hele levensduur van jouw spa meegaat. Smartop Spa Covers worden vervaardigd met behulp van de stevigste materialen die ontworpen zijn om de zwaarste elementen te weerstaan. Smartop-spahoezen zijn duurzamer dan traditionele schuimrubberen hoezen in elke categorie.

Smartop overtreft alle andere spa-covers:

  • Geen onderhoud nodig
  • Absorbeert geen water
  • Sterk en duurzaam
  • Exclusief warmtevasthoudend systeem
  • Veilig en beveiligd ontwerp
  • Aantrekkelijke geweven PVC-rok
Smartop spa cover - Gervi

Niet-waterabsorberend schuim

Smartop is geïsoleerd met speciaal geformuleerd, waterdicht schuim, waardoor het ondoordringbaar is voor vocht en water. Hierdoor wordt voorkomen dat de cover gaat doorhangen of er waterplassen op de cover gaan staan. Smartop is hygiënisch en zal geen schimmel of geur ontwikkelen.

Een laag van compressieschuim wordt aangebracht aan de onderkant van de cover, waardoor een strakke afdichting ontstaat die voorkomt dat warmte uit de spa ontsnapt.

DecoShield beschermende overlay

DecoShield is een elegante, getextureerde polymeer-overlay die stijl én bescherming biedt aan de robuuste buitenkant van Smartop. Dit duurzame, weerbestendige materiaal is ontworpen om extreme hitte en kou, sneeuw, ijs, hagel en intense UV-stralen te weerstaan. Met behulp van warmteoverdracht van het water in de spa smelten de polymeerpanelen van Smartop automatisch sneeuw en ijs van de Smartop, zodat je spa gedurende de wintermaanden gemakkelijk toegankelijk blijft.

Daarnaast maken de duurzame polymeerpanelen en de beschermende DecoShield-overlay schoonmaken snel en eenvoudig met gewoon afwasmiddel en water. Smartop vereist geen gebruik van conditioners, en er is geen onderhoud vereist voor het schuim van de cover, waardoor Smartop moeiteloos en gemakkelijk is in gebruik.

Smartop - spa cover - Gervi

Duurzaam en sterk

De in elkaar grijpende polymeerpanelen worden gecombineerd met geanodiseerde aluminium versterkingskanalen, waardoor Smartop in staat om meer dan 450kg te dragen. Dat krijg je dus niet zomaar kapot! 😉

Kosten- en energiebesparing

Smartop’s warmtevasthoudend vermogen (vaak aangeduid als R-waarde) is getest in vergelijking met traditionele spa covers. De R-waarde van Smartop blijft constant gedurende de hele levensduur, omdat het gesloten systeem en isolerend schuim nooit vocht of water absorbeert. Hierdoor krijg je een superieur vermogen om warmte vast te houden en uiteraard flinke kostenbesparingen.

Dubbel coverlift systeem

Het gepatenteerde EAS Lift and Assist-onderdeel maakt, in combinatie met een hydraulische coverlift aan de achterzijde, het openen en sluiten van Smartop zeer licht en eenvoudig. Geen gesleur met die zware cover van je spa of zwemspa te halen!

Repareerbare en vervangbare onderdelen

In het onwaarschijnlijke geval dat Smartop beschadigd raakt, zijn alle componenten repareerbaar of vervangbaar. Daardoor hoef je nooit meer een nieuwe spa cover te kopen, eens je voor Smartop hebt gekozen. Elk onderdeel is vervangbaar!

Smartop is all you need

Smartop brengt jouw (zwem)spa ervaring naar een nieuw niveau. Je haalt hem gemakkelijk van de spa af, zonder te sleuren en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over de isolatie van je water. Daarbovenop weet je dat je nooit nog een andere cover zal moeten aanschaffen voor je spa, omdat deze levenslang meegaat. Het eigentijdse, verleidelijke ontwerp in combinatie met het gebruiksgemak en de levenslange garantie, maken Smartop de nieuwe standaard voor spa-covers.

Smartop spa-covers zijn beschikbaar in verschillende modellen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een kleine spa voor twee personen of een grote zwemspa, bovengronds of ingebouwd, Smartop kan worden geproduceerd naar jouw wensen!

Interesse in een Smartop oplossing voor jouw spa of zwemspa?
Kom langs in een van onze 8 showrooms voor meer informatie van onze Gervi experts!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen