gervi_logo_zwart_zoomed

Optimaal genieten van rust en natuur bij Buitengewoon Veurs met Gervi’s sauna

Buitengewoon Veurs, een prachtige vakantiewoning gelegen in Voeren, staat bekend om zijn serene omgeving en de mogelijkheid om volledig tot rust te komen in de natuurlijke schoonheid van het landschap. Maar er is nog iets dat deze vakantiewoning nog bijzonderder maakt voor haar gasten – de aanwezigheid van een Gervi sauna. In een recente testimonial-video over hun ervaring met Gervi, delen Bea en Herman van Buitengewoon Veurs hun enthousiasme over de wellnessoplossingen die Gervi biedt en hoe deze naadloos passen bij de visie van hun vakantiewoning, om de ervaring van hun gasten naar een next level te brengen.

Een weloverwogen keuze voor rust en ontspanning

Bij Buitengewoon Veurs ligt de nadruk op het streven naar rust en ontspanning. Ze bieden deze rust niet alleen door de omgeving en het vakantiehuis zelf, maar ook door de faciliteiten die er beschikbaar zijn, waaronder een sauna.

Bea en Herman van Buitengewoon Veurs zijn vol lof over Gervi omdat er erg goed werd geluisterd naar hun behoeften en de locatie grondig werd onderzocht om de beste wellnessoplossing te bieden. We openden zelfs op een zondagochtend om 11 uur de deuren voor hen, om hun wensen te bespreken. Want een droom realiseren, dat doe je niet enkel tussen 9 en 5.

Perfecte integratie en prachtig stucwerk

Bij Buitengewoon Veurs hadden specifieke wensen voor hun sauna. Ze wilden dat de sauna een naadloze verbinding met de buitenwereld zou hebben en esthetisch zou opgaan in de kamer. Dieter, een van onze Gervi experts, adviseerde hen om hetzelfde stucwerk te gebruiken dat in de kamer werd gebruikt, om de sauna mooi te integreren in de kamer. Het resultaat was verbluffend en voldeed volledig aan hun verwachtingen.

Een waardevolle toevoeging voor hun gasten

De feedback van gasten die Buitengewoon Veurs hebben bezocht, is buitengewoon positief. De sauna blijkt een waardevolle aanvulling te zijn voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. Het biedt de perfecte omgeving om tot rust te komen en te genieten van de wellnesservaring. De sauna is een ware upgrade in de ervaring voor hun gasten.

Ontvangst en ontzorging van topklasse

Bea en Herman eindigen hun testimonial met lovende woorden voor Gervi. Ze voelden zich niet alleen warm verwelkomd door de Gervi experts, maar ze werden ook volledig ontzorgd tijdens het hele proces. Hun ervaring was zo positief dat ze zonder twijfelen zouden terugkeren naar Gervi. En dat is het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen.

Kortom, het verhaal van Buitengewoon Veurs toont de perfecte samensmelting tussen een vakantiewoning die zich richt op rust en ontspanning, en een hoogwaardige wellnessoplossing van Gervi. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een vleugje luxe en ontspanning. Als je op zoek bent naar een vergelijkbare verrijking voor jouw zaak of je eigen thuis, is een Gervi wellnessoplossing misschien wel de perfecte keuze!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen