gervi_logo_zwart_zoomed

Ontspannen als een Japanse makaak: de therapeutische kracht van hot springs

Ontspanning en stressvermindering zijn essentieel voor ons welzijn. Vooral in koude wintermaanden kan het gemakkelijk zijn om last te hebben van de winterblues en een verhoogde stressniveau. Maar wat als we je vertellen dat er een natuurlijke manier is om stress te verminderen en te ontspannen? Het is namelijk zo dat de Japanse makaak apen in de wintermaanden hun toevlucht zoeken tot warme bronnen om te ontspannen en te ontsnappen aan de kou. Door te genieten van de warmte van de natuurlijke hot springs, kunnen deze apen hun stressniveau verlagen en genieten van een rustgevende omgeving.

Onsen Therapy

Deze apen zijn niet de enigen die kunnen profiteren van de therapeutische kracht van warmwaterbronnen. In feite zijn er tal van natuurlijke hot springs over de hele wereld waar mensen kunnen ontspannen en hun stressniveau kunnen verminderen. Het gebruik van deze warmwaterbronnen als een manier om stress te verminderen is bekend als “onsen therapy” en het wordt steeds populairder!

Onsen therapy (en dus ook het ‘gewoon’ nemen van een jacuzzi, dus niet enkel in de natuur) is niet alleen ontspannend, maar het kan ook voordelen hebben voor de gezondheid. Het warme water helpt de bloedsomloop te verbeteren en kan spierspanning verminderen. Bovendien kunnen de mineralen die in sommige natuurlijke hot springs voorkomen, een gunstig effect hebben op de huid en de algehele gezondheid.

Ben je dus op zoek naar een manier om te ontspannen en stress te verminderen, dan is een Hotspring Spa jouw antwoord. Bij Gervi hebben we een ruim assortiment aan infraroodcabines en sauna’s om jou te helpen ontspannen en tot rust te komen, bij jouw thuis. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om jouw welzijn te bevorderen.

Zo zie je maar wéér, een jacuzzi sessie heeft effectief van nature uit gezondheidsvoordelen! Zelfzorg is geen luxe. 😉

Vraag jouw testmoment aan in een van onze Gervi toonzalen en ervaar het zelf!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen