gervi_logo_zwart_zoomed

Ontdek de ultieme wellnessbeleving met KLAFS Vitality Boost

In de hectiek van ons dagelijks leven is het essentieel om momenten van ontspanning en welzijn te koesteren. KLAFS, een toonaangevend merk op het gebied van wellness en spa, begrijpt dit als geen ander. Ze hebben een ware revolutie teweeggebracht in de manier waarop we naar ontspanning kijken met hun nieuwste innovatie: de KLAFS Vitality Boost. Laten we eens dieper ingaan op dit opmerkelijke product en ontdekken hoe het jouw welzijnservaring kan verbeteren.

Efficiënte manier om te zweten

De VITALITY BOOST onthult het volledige potentieel van je saunakachel. Het is als een verwennerij in de spa, maar dan bij jou thuis.

De geavanceerde waaifunctie stuurt de warmte op een gerichte manier naar je lichaam, zoals bij een opgietsessie. Je huid wordt onmiddellijk verwarmd en het zweten wordt intensiever, wat gunstig is voor je welzijn.

 

Vitality-Boost-KLAFS-Sauna

Supergemakkelijk

Met KLAFS aan je zijde begint een nieuwe sauna-ervaring met slechts twee woorden: “HEY KLAFS.” Met deze spraakbesturing kun je de infusie starten wanneer je maar wilt. Natuurlijk kun je de infusie ook activeren via de sauna-bediening of met een simpele druk op een knop in de cabine.

Optimale warmteboost

Het in de SANARIUM®-oven geïntegreerde wappersysteem is zo ontworpen dat de warmtegolf zich over je hele lichaam verspreidt, ongeacht waar je in de cabine zit of ligt. Dankzij de flexibele lamellen wordt warme lucht gelijkmatig verdeeld, waardoor je van top tot teen kunt genieten van je saunabeleving, omhuld door een intense warmtewolk.

Vitality-Boost-KLAFS-MAJUS-oven

Infusie op jouw manier

Met betrekking tot de infusie kun je verschillende waai-intensiteiten en waterhoeveelheden instellen. Of je nu kiest voor een milde, droge luchtstroom naar je lichaam of voor zacht wapperen met weinig water, een klassieke infusie met intensief wapperen of een krachtige infusie met veel water, je hebt de keuze uit 5 vooraf geselecteerde programma’s via de bediening.

Hoogste veiligheidsstandaarden

Zorgen over brandwonden door te dicht bij hete stoom of hete druppels te zijn, zijn verleden tijd met de VITALITY BOOST. De afstandsbediening en de infusieschaal zorgen voor een veilige infusie zonder spatten, en ze zorgen ervoor dat het water gelijkmatig over de saunastenen wordt verdeeld. De geïntegreerde opgiettank kan eenvoudig uit de oven worden gehaald en weer worden teruggeplaatst voor bijvulling, waardoor jouw veiligheid en gemak vooropstaan.

Ontdek er alles over bij onze Gervi experts in 1 van onze Gervi toonzalen!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen