gervi_logo_zwart_zoomed

Ontdek de Luxe van de VIP Dagen met Gervi Hasselt en Lexus Hasselt

Het is tijd om je agenda tevoorschijn te halen en 14 en 15 oktober in het vet te omcirkelen, want deze dagen beloven een onvergetelijke ervaring te worden! Gervi Hasselt en Lexus Hasselt slaan de handen in elkaar om de VIP Dagen te organiseren, een evenement dat luxe, ontspanning en elegantie samenbrengt op een unieke manier. Lees hieronder alles wat je moet weten over dit bijzondere evenement!

Eerst en vooral

Waar is dit feestje?  Bij Gervi Hasselt en Lexus Hasselt, op de Herkenrodesingel 35 en 37.

En dat op 14 oktober van 10 uur tot 18 uur en op 15 oktober van 13 uur tot 18 uur.

Mark your agenda! 😉

 

Gervi - - Ontdek de Luxe van de VIP Dagen met Gervi Hasselt en Lexus Hasselt

 

 

Wat kun je verwachten?

Deze VIP Dagen beloven een onvergetelijke ervaring te worden, met tal van hoogtepunten om van te genieten! Dit evenement belooft niet alleen luxe en ontspanning, maar ook de mogelijkheid om hoogwaardige producten en diensten te ontdekken.

Zo zal er onder andere een sushibar zijn tussen de twee locaties waar je kan genieten van verse sushi die à la minute wordt gemaakt! Dé perfecte gelegenheid om je smaakpapillen te verwennen!

Daarnaast maak je kans op het winnen van een gratis testmogelijkheid. Bij beide locaties liggen er kaartjes klaar die je kan invullen om kans te maken op een gratis testmogelijkheid van de wellnessfaciliteiten van Gervi of een testrit met een luxewagen van Lexus. Een ontschuldige hand trekt de winnaars. Spannend!

Mis deze kans niet om te genieten van de VIP Dagen! Markeer deze data in je agenda en kom langs om te genieten van sushi, de rode loper, en de kans om gratis testmogelijkheden te winnen. Wie weet rijd jij binnenkort in een luxe Lexus of ontspan je in de wellnessfaciliteiten van Gervi!

Zien we je daar?

Dit wil jij niet missen, dat snappen wij maar al te goed. Schrijf je daarom in zodat wij voldoende verse sushi en kaartjes kunnen voorzien!

Schrijf je in via deze link!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen