gervi_logo_zwart_zoomed

Nieuwe designs en automatische opgietingen bij KLAFS

In de hedendaagse drukke wereld is ontspanning van onschatbare waarde voor onze gezondheid en welzijn op de lange termijn. Het vermogen om stress los te laten, het lichaam te revitaliseren en de geest te kalmeren, wordt steeds essentiëler voor mensen, of het nu tijdens vakanties is of na een lange werkdag. De sfeer van een wellnessruimte speelt een cruciale rol bij het snel ontsnappen aan de dagelijkse stress en ontspannen. KLAFS komt daarom met vernieuwingen voor de PROFI sauna om precies dat te bieden: uitnodigende en esthetisch aantrekkelijke wellnessoases, die vanaf het allereerste moment voor ontspanning zorgen. Het assortiment omvat nu nieuwe, stijlvolle ligbanken, verlichting, een spectaculaire 3D-gravure en een aanvulling op het KLAFS automatische opgietsysteem in de vorm van de nieuwe opgietschaal.

Meer wellness, minder zorgen

KLAFS breidt het assortiment voor de PROFI sauna uit met nog meer mogelijkheden en nieuwe designs. Naast twee nieuwe saunabanken, verlichting en een nieuwe opgietschaal, kunnen klanten nu ook de sauna personaliseren met een individuele 3D-lasergravure. Bovendien introduceert KLAFS een nieuw en handiger besturingssysteem waarmee alle producten met een touchscreen kunnen worden bediend: de 21 TOUCHCONTROL.

Gervi - - Nieuwe designs en automatische opgietingen bij KLAFS

Nieuwe saunabanken

De twee nieuwe saunabanken, PIANO en LINO, combineren tijdloze elegantie met maximale functionaliteit en optimaal ligcomfort. De hoogwaardige, fijne houten latten van de FINO saunabank voegen lichtheid en een elegante, minimalistische uitstraling toe aan elke sauna. Het speciale ontwerp van het ligvlak van de PIANO saunabank, met 90° gedraaide houten latten, geeft de sauna een nieuwe en elegante uitstraling. Dankzij de zorgvuldig geplaatste houten latten bieden de banken maximaal comfort en creëren ze de illusie van zwevende ligbanken. Dit geeft de sauna als geheel een luchtig en open karakter. Bovendien vergemakkelijkt het draaibare ligvlak de toegang tot alle oppervlakken. LED-verlichting voor de saunabanken completeert het geheel en zorgt voor prachtige, warme, moderne accenten.

Fijnste lasergravure voor individuele ontwerpmogelijkheden

Naast de ruime keuze aan bekleding en maatwerkoplossingen biedt KLAFS nu ook de mogelijkheid tot personalisering met de nieuwe 3D-lasergravure. Of het nu gaat om afbeeldingen, grafieken, tekst of logo’s, KLAFS kan met deze innovatie oppervlakken op maat creëren, waarbij zelfs de mooiste structuren in het hout kunnen worden gegraveerd. Hierdoor ontstaan unieke, exclusieve oppervlakteafwerkingen die hittebestendig zijn, waardoor elke sauna een unieke charme krijgt.

Saunaverlichting

De juiste verlichting kan diepe ontspanning bevorderen door zacht, gedempt licht of warme kleuren. Dit is precies wat de nieuwe MAYLA-verlichting met doorschijnend scherm en MAYLA-effect met een effectief scherm biedt. Ze zorgen voor ideale verlichting en creëren een gezellige sfeer van ontspanning in elke wellnessoase. De verlichting kan worden aangepast aan de cabine, met aanpassingen voor lichtkleur, helderheid en warmte, waardoor een speciale sfeer in de ruimte ontstaat. Het is dimbaar en is verkrijgbaar met zowel warmwitte LED-verlichting als RGB LED-opties.

De saunalampen passen perfect in elke cabine en vormen met hun designopties een naadloze eenheid met de wand en het plafond. Net als bij andere designupdates draait het om personalisering. De lamp is beschikbaar in hemlock- en notenhout, kan worden bekleed met massief hout en zowel aan de muur als aan het plafond worden bevestigd. Het is ook compatibel met alle KLAFS-houtprofielen, waardoor het optisch opgaat in het houtprofiel.

Gervi - - Nieuwe designs en automatische opgietingen bij KLAFS

Automatische opgieting met de ENYA opgietschaal

Opgietingen in de sauna bieden gasten ontspanning en dragen bij aan hun gezondheid. KLAFS introduceert de nieuwe ENYA automatische opgietschaal om je in staat te stellen continu opgietsessies te verzorgen. Het geïntegreerde automatische opgietsysteem kan worden ingesteld via een tijdschakelaar of met één druk op de knop. Het ontwerp van de opgietschaal zorgt ervoor dat water gelijkmatig wordt verdeeld en voorkomt spatten op het houten oppervlak. De elegante opgietschaal vormt een prachtige aanvulling op het MAJUS-design!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen