gervi_logo_zwart_zoomed

Steun Marjolein van Gervi voor de JCI Award van Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar!

Spannend nieuws vanuit Gervi! Onze eigenste Managing Director – Marjolein Nijs – is genomineerd voor de JCI Award van ‘Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar’. Deze nominatie is een prachtige erkenning van haar leiderschap, inzet en toewijding binnen ons bedrijf.

De JCI Award voor Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar is een prestigieuze erkenning die jaarlijks wordt uitgereikt aan een opmerkelijke jonge ondernemer in de regio Limburg. Deze onderscheiding heeft als doel om jong ondernemerschap in de schijnwerpers te zetten en te stimuleren. De award erkent jonge, ambitieuze ondernemers die met hun innovatieve ideeën, leiderschapskwaliteiten en maatschappelijke bijdragen een duidelijke impact hebben op de lokale economie en gemeenschap.

Groei van het ondernemersnetwerk

Kandidaten worden beoordeeld op verschillende criteria, waaronder hun ondernemersvisie, de groei en ontwikkeling van hun bedrijf, innovatie, duurzaamheid en de mate waarin zij verantwoordelijkheid nemen binnen de maatschappij. De award biedt niet alleen erkenning en zichtbaarheid voor de winnaar, maar stimuleert ook de groei van het ondernemersnetwerk en bevordert een cultuur van ondernemerschap in Limburg.

Marjolein zelf heeft een opmerkelijke reis afgelegd binnen Gervi. Na 11 jaar ervaring binnen het managementteam heeft ze vorig jaar de algemene leiding overgenomen, en toont ze een bijzonder inspirerende visie op de toekomst. Haar focus ligt op duurzaamheid en innovatie binnen onze productlijnen, alsook het handhaven van de familiewaarden. Wat op hun beurt dan weer de basis vormt van Gervi als bedrijf en als expert in Premium Lifestyle, Wellness, en Outdoor Living oplossingen.

JCI Award nominatie - Marjolein Nijs

Juryprijs én Publieksprijs

Deze award wordt niet alleen toegekend door een jury van professionals maar omvat ook een publieksprijs. En dat is waar jullie – onze gewaardeerde klanten – een verschil kunnen helpen maken. We nodigen al onze klanten dan ook uit om de steun voor Marjolein te tonen door mee op haar te stemmen.

Dit kan eenvoudig via deze link: https://www.made-in.be/jci-jonge-ondernemer/

De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op de JCI Award uitreiking op 28 maart in C-Mine, Genk.

Alvast bedankt voor jouw steun!
Team Gervi

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen