gervi_logo_zwart_zoomed

Green sauna van KLAFS: Een duurzame revolutie in wellness

In de voortdurende zoektocht naar een duurzamere toekomst, heeft KLAFS een opmerkelijke stap gezet in de wereld van wellness. De GREEN SAUNA belichaamt een efficiënte vorm van energiebeheer in de saunawereld, waardoor het verbruik aanzienlijk wordt verminderd zonder in te boeten aan comfort. Laten we eens dieper ingaan op enkele van de unieke kenmerken die dit pakket tot een groene revolutie maken.

Intelligente bediening

Centraal in het concept staat de drukknop, een eenvoudige maar krachtige functie die alles tegelijkertijd bedient. Deze intelligente bediening zorgt voor een geoptimaliseerde en efficiënte werking van de sauna, waardoor energieverspilling wordt geminimaliseerd. Met één druk op de knop wordt de weg vrijgemaakt voor een ontspannende en milieubewuste wellnesservaring.

Gervi - - Green sauna van KLAFS: Een duurzame revolutie in wellness

 

Dubbele isolatie: behoud van warmte

Het GREEN SAUNA-pakket omvat extra dubbele isolatie van het sauna plafond. Dit kenmerk is van onschatbare waarde in het behouden van de warmte in de sauna, waardoor het energieverbruik verder wordt verminderd. Het resultaat? Een sauna-ervaring die niet alleen luxueus is, maar ook energiezuinig.

Automatische ventilatievergrendeling: slimme energiecontrole

Een andere baanbrekende functie van het GREEN SAUNA-pakket is de automatische ventilatievergrendeling. Deze slimme technologie past zich aan de omstandigheden aan en zorgt voor een efficiënte luchtstroom binnen de sauna. Hierdoor wordt niet alleen energie bespaard, maar ook het comfortniveau van de gebruiker gemaximaliseerd.

Genieten van duurzaam welzijn

Of je nu een wellnessliefhebber bent die zoekt naar de nieuwste technologische snufjes of iemand die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, de GREEN SAUNA biedt een alomvattende benadering van energiebewust welzijn. Elk aspect van dit pakket draagt bij aan een duurzamere toekomst, waarin ontspanning en milieubewustzijn samenkomen. En dat dit pakket een energiebesparing tot wel 40% oplevert, is natuurlijk zeer mooi meegenomen!

Groen genieten met KLAFS

KLAFS heeft niet alleen een milieubewust saunapakket gecreëerd dat in elke nieuwe KLAFS sauna cabine kan worden geïntegreerd; ze hebben een statement gemaakt voor de groene toekomst van wellness. Met de GREEN SAUNA combineert KLAFS luxe met duurzaamheid, en moedigt het ons aan om bewuste keuzes te maken voor een ontspannen, groenere levensstijl. Maak een duurzame stap richting welzijn met KLAFS en ontdek een nieuwe dimensie van groen genieten!

Voor meer informatie, bezoek een van onze toonzalen!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen