gervi_logo_zwart_zoomed

Gervi straalt op de Très Chic Beurs in Hasselt

De Très Chic beurs: waar stijl samenkomt

De Très Chic Beurs is een jaarlijks evenement in Hasselt dat mensen vanuit alle hoeken van België en daarbuiten aantrekt. Het is de plek waar alles draait om stijl, elegantie en het ontdekken van de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty, interieur, en lifestyle. Deze beurs is een ware inspiratiebron voor liefhebbers van luxe en schoonheid.

Gervi - - Gervi straalt op de Très Chic Beurs in Hasselt

Wat Gervi te bieden heeft

Op de Très Chic Beurs zal Gervi schitteren met een prachtige stand die onze toewijding aan stijl en kwaliteit weerspiegelt. Wat je kunt verwachten:

1. Luxe jacuzzi’s en andere wellnessoplossingen: we zullen enkele van onze jacuzzi’s, sauna’s en infraroodcabines tentoonstellen. Of je nu op zoek bent naar een intieme jacuzzi voor twee, een ruimere versie voor gezinsplezier, of liever een sauna? Gervi heeft de perfecte oplossing voor jou.

2. Outdoor Living: Voor liefhebbers van het buitenleven zal het prachtige Outdoor design van Gervi je verleiden. We combineren functionaliteit en esthetiek om een droomomgeving te creëren in jouw tuin.

3. Expertadvies: Het deskundige team van Gervi staat klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over het creëren van de ultieme wellness- en buitenruimte bij jouw huis. We begrijpen dat elke klant uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Gervi - - Gervi straalt op de Très Chic Beurs in Hasselt

 

Voor meer informatie over de Très Chic Beurs in Hasselt kun je hun Instagram-pagina bezoeken en de officiële website van de beurs bekijken. We hopen je daar te zien en te inspireren met de nieuwste trends op het gebied van luxe en wellness!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen