gervi_logo_zwart_zoomed

Gervi steunt De Warmste Week: ontspannen voor het goede doel

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent gezelligheid, warmte en samenzijn. Het is ook de tijd van het jaar waarin we graag iets doen voor anderen, en dat is precies wat Gervi dit jaar doet. We nemen namelijk deel aan De Warmste Week 2023, een evenement dat draait om liefdadigheid en het verspreiden van warmte. En dat nemen wij heel letterlijk!

Ontspanning voor iedereen

Bij Gervi draait alles om welzijn en ontspanning. Onze sauna’s, jacuzzi’s en infraroodcabines zijn ontworpen om de stress van het dagelijks leven te verlichten en je te helpen genieten van kostbare momenten van rust met je geliefden. Dit jaar willen we die ontspanning en dat welzijn verspreiden naar anderen, en daarom steunen we De Warmste Week. Het thema van De Warmste Week is dit jaar ‘opgroeien zonder zorgen’.

Vanaf 1 november tot en met 23 december 2023 zal Gervi bijdragen aan De Warmste Week op een wel heel bijzondere manier. Voor elke verkochte sauna, jacuzzi en infraroodcabine in die periode doneren we maar liefst 250 euro aan het goede doel. Het beste nieuws is dat de levertijd van jouw aangekochte product niet binnen deze periode hoeft te vallen. Het enige wat jij moet doen, is je offerte goedkeuren binnen deze periode, en dan draagt jouw aankoop bij aan het ondersteunen van hen die het nodig hebben.

Samen maken we de wereld een beetje warmer!

Bij Gervi geloven we sterk in het belang van geven en delen. Door deel te nemen aan De Warmste Week willen we ons steentje bijdragen aan een warmer, zorgzamer en liefdevoller seizoen voor iedereen. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om dit te kunnen doen en hopen dat jij ook mee wilt helpen!

 

Als je dus al een tijdje droomt van jouw eigen sauna, jacuzzi of infraroodcabine, dan is dit het perfecte moment om jouw – en daarmee ook anderen hun – wens te vervullen. Je kan dan niet alleen genieten van de voordelen van deze luxe wellnessproducten, maar je draagt ook bij aan het goede doel!

👉 Sauna collecties

👉 Jacuzzi collecties

👉 Infraroodcabines collecties

Kom langs in een van onze showrooms, keur je offerte goed tussen 1 november en 23 december 2023, en dan kan jouw ontspanning het verschil maken in het leven van anderen!

Laten we samen bijdragen aan een warmere, liefdevollere wereld voor iedereen.

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen