gervi_logo_zwart_zoomed

Geniet van unieke Beurscondities bij Gervi Leuven

Geniet nog t.e.m. 30 maart van exclusieve beurscondities bij Gervi Leuven! Wacht niet langer en spring vandaag binnen in onze ingerichte toonzaal te Wilsele, zodat we samen jouw droom wellness oplossing kunnen helpen kiezen. Topkwaliteit, aan een unieke prijs.

Uitgelezen kans op Wellness & Ontspanning

Terwijl de lente stilaan zijn intrede doet, brengen de warmere en langere dagen ons meer tijd buitenshuis. Wat is er dan aangenamer dan het comfort en de luxe van je eigen wellness oplossing? Goed nieuws voor wie droomt van die ultieme ontspanning thuis: Gervi Leuven biedt unieke beurscondities tot en met 30 maart!

De beurscondities van Gervi Leuven zijn een uitgelezen kans om te investeren in jouw welzijn en dat van je dierbaren. Of je nu droomt over de warmte van een sauna, de verkwikkende massage en bubbels van een HotSpring Spa, of de veelzijdigheid van een zwemspa, bij Gervi Leuven vind je de perfecte oplossing. En dat aan unieke condities!

Geniet als nooit tevoren van het voorjaar

De lente en zomer kunnen nu een tijd van ultieme ontspanning en comfort worden in je eigen tuin of terras. Stel je voor: na een lange dag thuiskomen en ontspannen met partner, kinderen of met vrienden. Maximaal genieten in je eigen omgeving. elke dag opnieuw.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom in Leuven. Ontdek hoe Gervi jouw leven kan verrijken met wellness en ontspanning.

Bezoek de Gervi toonzaal in Leuven

Onze showroom in Leuven is dé plek om inspiratie op te doen en persoonlijk advies te ontvangen van onze Wellness experts. (routeplanner)

Ontdek de verschillende opties, voel de materialen, en stel al je vragen. We staan klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de perfecte wellnessoplossing die bij jouw levensstijl past. Bovendien beschikken we over een ingerichte belevingstuin waar onze wellness oplossingen in alle discretie kunnen worden getest.

Beleef het voorjaar zoals nooit tevoren met Gervi Leuven – jouw partner in thuiswellness.
De koffie staat alvast klaar. ☕

Speciale Beurscondities - Gervi Leuven

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen