gervi_logo_zwart_zoomed

Geniet van de Hetki en Arctic Warriors actie: Finse boost van jouw gezondheid!

Het is bijna de tijd van het jaar waarin we elkaar weer een goede gezondheid wensen. Maar eigenlijk, ‘wensen’, we moeten er gewoon zelf werk van maken! En dat doe je door je gezondheid op de eerste plaats te zetten en aan je welzijn te denken. 

Een speciale actie voor jou

Bij Gervi houden we van de Finse sauna-ervaring, en we willen graag dat jij er ook van kunt genieten. Daarom hebben we iets bijzonders voor je in petto van 1 november tot en met 31 december 2023. Als je in deze periode een Hetki sauna aanschaft, krijg je een uitgebreid geschenkpakket met Arctic Warriors-producten ter waarde van maar liefst 800€ helemaal gratis!

 

Gervi - - Geniet van de Hetki en Arctic Warriors actie: Finse boost van jouw gezondheid!

 

Wat zit er in het geschenkpakket?

Dit geweldige geschenkpakket bevat de hoogwaardige producten van Arctic Warriors:

  • Emmer
  • Pollepel
  • 2 sauna kussens
  • 2 sauna bankhoezen
  • Sauna geuren
  • 5 x 150 g PUOLU Wilde Lingonberry Powder 150 g – Arctic Warriors
  • 5 x 150 g MUSTI Wilde Bosbessenpoeder 150 g, BIOLOGISCH – Arctic Warriors

 

Gervi - - Geniet van de Hetki en Arctic Warriors actie: Finse boost van jouw gezondheid!

De kracht van Finse superbessen

De wilde, biologische, met de hand geplukte rode bosbessen en blauwe bessen die worden gebruikt in de Arctic Warriors-bessenpoeders groeien in Lapland, het puurste stukje aarde in Finland. De omstandigheden en vooral het 24/7 daglicht in de zomer maken de bessen buitengewoon smakelijk en voedzaam, een echt Finse superfood. Rode bosbessen en blauwe bessen zitten boordevol antioxidanten en vitamines die je welzijn stimuleren. De 100% natuurlijke bessenpoeders van Arctic Warriors zijn eenvoudig te gebruiken, puur of gemengd met dagelijkse drankjes en gerechten. Slechts een kleine dosis per dag is voldoende om zowel heerlijke smaken als opmerkelijke gezondheidsvoordelen te bieden. Eén theelepel Arctic Warriors-bessenpoeder staat gelijk aan een handvol verse bessen en geeft je een geweldige gezonde boost!

De kracht van de Finse sauna

Net als de Finse wilde bessen is de sauna een ware krachtpatser op het gebied van welzijn. Regelmatig een saunasessie inlassen biedt een heleboel bewezen gezondheidsvoordelen, zowel fysiek als mentaal. De authentieke Finse sauna’s van Hetki doen je nog net dat tikkeltje meer genieten van al die geweldige voordelen en bieden je de beste saunabeleving. Om je goed, ontspannen en energieker te voelen, geniet je nu van de gecombineerde kracht van de Finse supersauna en superbessen!

Mis deze geweldige kans niet

En geniet van de Hetki sauna-ervaring in combinatie met de smaakvolle gezondheidsvoordelen van Arctic Warriors superbessen. Bestel je Hetki sauna tussen 1 november en 31 december en laat je verwennen met dit fantastische geschenkpakket. Het is tijd om jezelf te trakteren op Finse wellness en puurheid!

 

Gervi - - Geniet van de Hetki en Arctic Warriors actie: Finse boost van jouw gezondheid!

 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in een van onze showrooms voor meer informatie of zelfs een vrijblijvend testmoment in Maasmechelen, Hasselt, Leuven, Wijnegem, Gent of Gistel!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen