gervi_logo_zwart_zoomed

Een jacuzzi zorgt voor een uitstekende nachtrust!

Heeft u al eens stilgestaan bij de positieve effecten die een jacuzzi met zich meebrengt? Dompel 15 minuten onder in het warme watervan een jacuzzi vóór dat u naar bed gaat. Het feit is dat deze 15 minuten zorgen voor een uitstekende nachtrust. Een nachtrust die zo goed is dat, wanneer u ‘s morgens opstaat, u zich uitgerust en verjongd voelt!

Jacuzzi voordelen

Als u pijn heeft, van lichte pijntjes tot ernstige vormen, brengt dat angst met zich mee. Deze angst zorgt ervoor dat u slecht slaapt en ’s morgens opstaat met het gevoel dat u niet uitgerust bent. Door het genieten van het warm en weldoend water in een jacuzzi, zorgt u ervoor dat de pijntjes waarvan u last heeft, ook afnemen. En neemt het gevoel van pijn af, dan neemt dat ook het angstgevoel weg. Gevolg: u kunt genieten van een goede nachtrust. Om pijn te genezen is er één belangrijke regel: goede nachtrust. Zonder slaap of rust is het zeer moeilijk om te genezen van eender welke pijn of ziekte.

In de medische wereld wordt vaak gezegd dat fysieke en mentale gezondheid elkaar in balans brengen. Als u dus uw fysieke gezondheid een boost geeft door middel van een deugddoende jacuzzi-sessie, zorgt dit er automatisch ook voor dat u zich mentaal sterker gaat voelen dankzij een goede nachtrust! 

Alles begint bij jacuzzi!

Dit alles slaat terug op verschillende aspecten van het leven die invloed hebben op andere aspecten in het leven. Een vicieuze cirkel. Een goede nachtrust, dankzij een sessie in uw jacuzzi. doet wonderen voor de rest van uw leven. Als u een goede nachtrust heeft gehad, kan uw lichaam terug genezen en staat u mentaal ook sterker in uw schoenen. Als mentaal alles goed zit, is de fysieke staat van uw lichaam in harmonie. Hierdoor bent u in staat om uitstekend te slapen en uitgerust, en zonder pijn, aan de dag te beginnen!

Conclusie: elke dag 15 minuten wegdromen in een HotSpring Spa zorgt voor een uitstekende nachtrust en een gezonde balans tussen uw fysieke en mentale welzijn!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen