gervi_logo_zwart_zoomed

De nieuwste 2023 Highlife collectie van Hotspring

We zijn super enthousiast dat we de gloednieuwe Hotspring Highlife Collectie 2023 mogen aankondigen! Het grootste jacuzzi merk ter wereld brengt deze collectie met een reeks nieuwe functies en upgrades die zijn ontworpen om jouw hot tub-ervaring te verbeteren.

Een van de opvallende nieuwe functies is dat de gepatenteerde Moto-Massage DX Jet nu in meerdere modellen terug te vinden is, en dit ook nog eens dubbel! Zo kan je 2x zo hard genieten van de Moto-Massage DX. De bewegende straal levert twee waterstromen die op en neer over je rug pulseren terwijl vier Precision jets je nek en schouders masseren, voor een ongeëvenaarde hydrotherapie-ervaring.

Een andere opvallende functie is de draadloze afstandsbediening. Bedien simpelweg de functies van je Hotspring Spa vanaf elke zitplaats in de spa en tot op 30 meter afstand met dit unieke, gemakkelijk te lezen kleuren touchscreen. Alles kan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. En als we het dan toch over gebruiksgemak hebben, kunnen we niet om het revolutionaire FreshWater Salt System heen. Het is een innovatief product dat het onderhoud van je jacuzzi vereenvoudigt. Dit geavanceerde systeem biedt een gemakkelijke en effectieve manier om het water van je hottub schoon en helder te houden, zonder chemicaliën. Het FreshWater Salt System maakt gebruik van een natuurlijk proces genaamd elektrolyse om chloor te genereren uit zout. Dit betekent dat je geen traditionele chloorproducten meer hoeft toe te voegen.

Naast het FreshWater Salt System, bevat deze gloednieuwe collectie ook Tri-X filters, een unicum op de spa-markt! Deze filter is een zorgt voor een revolutie in de filtering van jouw spa en in het onderhoud ervan. De Tri-X filter is 3-dimensionaal om effectiever te filteren op diepte en oppervlakte, waardoor een langere tijd tussen reinigingscycli ontstaat. Dankzij de unieke filtering in deze Highlife 2023 collectie geniet je 365 dagen per jaar van het schoonste, helderste water om in te ontspannen!

Daarnaast bevat de 2023 collectie ook enkele upgrades aan bestaande functies. De jets zijn bijgewerkt voor een nog betere massage-ervaring, terwijl het Energy Smart-systeem nog energiezuiniger is gemaakt. Deze jacuzzi’s zijn ook ontworpen met een focus op duurzaamheid, met materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en slijtage.

Dankzij deze upgrades wordt jouw jacuzzi beleving naar een nog hoger niveau getild. De verschillende jet-configuraties, covermogelijkheden, kleuren en tal van andere opties maken van jouw Hotspring Spa ook écht jouw Hotspring Spa.

Met de 2023 collectie van de Highlife-serie krijgt ontspannen een nieuwe dimensie!

Ontdek alles over deze gloednieuwe collectie in onze Youtube video!

 

Nieuwsgierig naar de opties?

Bekijk dan onze brochure!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen