gervi_logo_zwart_zoomed

De KLAFS S1 Sauna: Jouw wellnessoase thuis

In een wereld die steeds sneller draait en waar stress en drukte vaak de bovenhand nemen, is het essentieel om momenten van ontspanning en rust te creëren. Een sauna is dan de ideale oase van warmte, kalmte en welzijn, waarin je lichaam en geest kunnen herstellen van de dagelijkse hectiek. KLAFS biedt met de S1 Sauna een unieke en luxueuze manier om van de voordelen van een sauna te genieten in de comfortabele omgeving van je eigen huis.

De ultieme sauna-ervaring

De KLAFS S1 Sauna is een staaltje van innovatie en vakmanschap. Met oog voor detail en een focus op ultiem comfort heeft KLAFS een sauna ontworpen die voldoet aan de hoogste eisen. Deze sauna is meer dan zomaar een sauna; het is een totale wellnesservaring. 

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de S1 Sauna is het minimalistische en eigentijdse ontwerp. Deze sauna past perfect in elke woning en straalt elegantie uit. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, hout en roestvrij staal geeft de S1 Sauna een tijdloze uitstraling.

Compact en flexibel

Een van de grootste troeven van de KLAFS S1 Sauna is zijn compacte formaat. Speciaal ontworpen voor gebruik in kleinere ruimtes, is deze sauna ideaal voor appartementen of huizen met beperkte beschikbare ruimte. Het slimme ontwerp maakt het zelfs mogelijk om de sauna in een hoek van de kamer te plaatsen, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je beschikbare ruimte.

De S1 Sauna is zeer flexibel in gebruik. Ingeklapt is deze sauna slechts 60cm diep. Dat is maar net zo diep als een kleerkast! Wanneer je wilt genieten van een complete sauna-ervaring, klap je de sauna uit en heb je plots een warme ruimte van 160cm diep. Ideaal!

klafs-s1-sauna-gesloten-gervi
klafs-s1-sauna-open-gervi

Eenvoudige bediening met de eMove Technologie

De S1 Sauna is niet alleen fysiek ruimtebesparend, maar ook qua bediening. Met een intuïtief touchscreen bedieningspaneel kun je eenvoudig de temperatuur, luchtvochtigheid en duur van je saunasessie aanpassen. Deze gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat je moeiteloos kan genieten van de voordelen van een sauna.

Door een eenvoudige druk op de knop verandert de KLAFS S1 Sauna vanuit ruststand met de afmetingen van een kast in slechts 20 seconden in een traditionele sauna.

Gezondheidsvoordelen van sauna’s

Naast ontspanning biedt de S1 Sauna tal van gezondheidsvoordelen. Regelmatige saunasessies kunnen stress verminderen, de bloedcirculatie verbeteren en helpen bij het ontgiften van je lichaam. De warmte kan ook een heilzame werking hebben op spieren en gewrichten, en bijdragen aan een gezonde huid.

Sauna S1 Gervi Gistel

Een investering in welzijn

De KLAFS S1 Sauna is niet zomaar een luxueuze toevoeging aan je huis; het is een investering in je welzijn. De mogelijkheid om op elk moment van de dag te genieten van een ontspannende saunasessie, zonder de noodzaak om naar een openbare sauna te gaan, is van onschatbare waarde. Het bevorderen van ontspanning en welzijn in je dagelijkse routine kan je levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Vergeet daarnaast ook niet het belangrijke aspect van het samenbrengen van je gezin in deze warme cocon. Gezinsmomenten en babbeltjes over de dag krijgen ineens een nieuwe dimensie!

Moderne wellnessrevolutie

De KLAFS S1 Sauna is een uitstekend voorbeeld van de moderne wellnessrevolutie. Met zijn ruimtebesparende ontwerp, flexibiliteit en hoogwaardige afwerking biedt deze sauna een luxueuze wellnesservaring in het comfort van je eigen huis. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, stressvermindering of het bevorderen van je algehele welzijn, de S1 Sauna van KLAFS heeft het allemaal te bieden. Kies voor de ultieme wellnesservaring en geniet dagelijks van de voordelen van deze bijzondere sauna!

Benieuwd geworden?
👉 Kom de S1 sauna ontdekken en bewonderen in onze showrooms in Gistel, Leuven of Maasmechelen!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen