gervi_logo_zwart_zoomed

Aladdin: Een betoverende sauna van EFFE

Aladdin, het nieuwste saunaconcept van EFFE, ontworpen door Rodolfo Dordoni en Michele Angelini, is ontstaan uit de groeiende behoefte om ruimtes voor persoonlijk welzijn te integreren in je eigen leefomgeving. Dit intrigerende ontwerp onderscheidt zich door de spiegels aan de onderkant en het aluminium aan de kachel. Daardoor verbindt de sauna naadloos met de omringende omgeving.

Spiegel en geanodiseerd aluminium

Aladdin wekt de illusie te zweven boven de grond, door het gebruik van de spiegel. Bovendien kan Aladdin worden aangevuld met een binnenplatform, wat als een soort zwevend tapijt fungeert en deze sauna naadloos integreert in de meest verfijnde leefruimtes, waardoor zijn lichtheid nog meer tot zijn recht komt.

Het interieur van Aladdin wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van zeer comfortabele houten zitplaatsen, dankzij hun licht afgeronde hoeken. Het hart van elke sauna, de kachel, is bedekt met een geanodiseerd aluminium bekleding, een materiaal dat ook te vinden is in het externe frame aan de buitenkant.

Gervi - - Aladdin: Een betoverende sauna van EFFE

Luxe en comfort

Aladdin vertegenwoordigt een samensmelting van innovatief ontwerp en functioneel comfort. Met zijn zwevende uitstraling en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals eikenhout en geanodiseerd aluminium, biedt Aladdin een unieke en luxueuze sauna-ervaring.

Het concept van lichtheid, waarbij Aladdin lijkt te zweven boven de grond, benadrukt het gevoel van ontspanning en welzijn dat deze sauna kan bieden. De mogelijkheid om Aladdin te integreren in verfijnde woonruimtes via een binnenplatform biedt een nieuwe dimensie aan de manier waarop we persoonlijke wellnessruimtes ervaren.

De comfortabele zitplaatsen en het geanodiseerde aluminium dat de kachel en het externe frame omhult, getuigen van de aandacht voor detail en kwaliteit die in het ontwerp van Aladdin is gestoken.

Gervi - - Aladdin: Een betoverende sauna van EFFE

Een sauna die boven de rest zweeft

Aladdin, het meesterwerk van Rodolfo Dordoni en Michele Angelini, is niet zomaar een sauna; het is een kunstwerk dat de grenzen van design en functionaliteit verkent. Met zijn zwevende uitstraling en hoogwaardige materialen brengt Aladdin de sauna-ervaring naar een hoger niveau.

De unieke integratie van Aladdin in verfijnde woonruimtes toont de veelzijdigheid en innovatie achter dit ontwerp. Als je op zoek bent naar een sauna die zowel visueel aantrekkelijk als uitzonderlijk comfortabel is, dan zou Aladdin wel eens precies kunnen zijn wat je zoekt. Het is een eerbetoon aan de kunst van ontspanning en welzijn.

Voor meer informatie, spring binnen in een van onze showrooms!

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen