gervi_logo_zwart_zoomed

7-daagse actie op wateronderhoudsproducten

Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 14 juli 2024 bieden wij een exclusieve 7-daagse actie op wateronderhoudsproducten aan. Of je nu een ervaren spa-eigenaar bent of net een spa hebt gekocht, deze actie biedt een uitstekende kans om je voorraad wateronderhoudsproducten aan te vullen met extra kortingen en voordelen.

Extra korting in de Gervi toonzalen

Tijdens de actieperiode kun je in onze toonzalen genieten van -10% korting op wateronderhoudsproducten bij aankopen boven de €120.

Dit is je  kans om te profiteren en extra te besparen op essentiële producten voor je spa of zwemspa. Onze toonzalen bieden een breed assortiment wateronderhoudsproducten van hoge kwaliteit aan, waardoor je altijd het juiste product vindt voor jouw specifieke behoeften.

Profiteer van deze gelegenheid om niet alleen korting te krijgen, maar ook om professioneel advies te krijgen over hoe je je spa of zwemspa het beste kunt onderhouden.

Voordelen op onze webshop

Als je liever online winkelt, biedt onze webshop tijdens de actieperiode -5% korting op alle wateronderhoudsproducten bij aankopen boven de €120. Plus gratis verzending aan huis!

Dit maakt het nog makkelijker om te profiteren van deze aanbieding. Gebruik de code ‘WATERPRET24′ bij het afrekenen om van deze voordelen te genieten.

Gervi - - 7-daagse actie op wateronderhoudsproducten

Waarom wateronderhoudsproducten kopen tijdens de actie?

Wateronderhoudsproducten zijn essentieel voor het behouden van een gezonde en veilige spa- of zwemspaomgeving.

Regelmatig onderhoud voorkomt problemen zoals de vorming van kalkaanslag en corrosie, wat de levensduur van de spa kan verkorten en de werking kan beïnvloeden.

Voorwaarden

Deze actie is uitsluitend van toepassing op producten uit de categorie Wateronderhoudsproducten, aangekocht tijdens de actieperiode (06/07/2024 t.e.m. 14/07/2024).

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen