gervi_logo_zwart_zoomed

De tuinmeubelen van Dedon

De Dedon tuinmeubels hebben een natuurlijk en tegelijkertijd eigenzinnig karakter. Een Dedon tuinmeubel schaf je echter niet alleen aan om het exclusieve uiterlijk, maar ook om de exclusieve kwaliteit.

De prestaties en voordelen van Dedon

De Dedon tuinmeubels hebben een natuurlijk en tegelijkertijd eigenzinnig karakter. Een Dedon tuinmeubel schaf je echter niet alleen aan om het exclusieve uiterlijk, maar ook om de exclusieve kwaliteit. Hard werk en telkens hoge eisen stellen van de producten en productontwikkeling zijn dan ook twee kernbegrippen die voor Dedon centraal staan in hun werk.

Dit vakmanschap zien we bijvoorbeeld ook terug in de Dedon Obelisk tuinmeubel set, die uit duurzame en subtiele materialen bestaat waardoor de set zowel geschikt is voor binnen als buiten. Deze unieke Dedon lounge set bestaat uit vier stoelen en een kleine tafel, die opgestapeld kunnen worden in de vorm van een handige ruimtebesparende pilaar, wanneer je ze niet gebruikt of de meubelen in de weg staan.

Dedon tuinmeubelen bij Gervi

Gervi is officieel distributeur van Dedon tuinmeubels en laat je graag kennis maken met de bijzondere creaties die Dedon te bieden heeft. Daarnaast kunnen we ook van grote betekenis voor jou zijn op het gebied van andere duurzame tuinmeubelen, buitenkeukens en wellness-artikelen. Onze doelstelling is om je een eiland van rust te bieden en je optimaal te begeleiden en adviseren in het keuzeproces, zodat je weet welke producten dat gevoel voor jou kunnen verwezenlijken.

Om deze uitspraak kracht bij te zetten, kan je niet alleen telefonisch contact met ons opnemen voor vragen, maar laten we je ook graag zelf de kwaliteit en comfort van onze producten bevestigen in een van onze showrooms. Wil je graag voordelige Dedon tuinmeubelen? Doordat wij continue ons assortiment vernieuwen, kan je daarnaast ook profiteren van de Dedon sale mogelijkheden in de Dedon outlet die je kunt zien in de online Gervi webshop.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen